in

DUŠAN VARAO TANJU SAVIĆ SA PJEVAČICOM IZ GRANDA: Bile su koleginice, pjevačica joj SLALA PORUKE

Slatka-Tajna.Eu




Skandal se ne stišava.

Pevačica Tanja Savić već mesecima prolazi kroz pravu agoniju zbog supruga Dušana Jovančevića, koji je odveo njihove sinove u Australiju, bez Tanjinog znanja.

Nedavno su se pojavile spekulacije da je Dušan varao pevačicu, a izvor blizak ovom bračnom paru otkrio je da ovo nije prvi put da je Jovančević neveran.

– Sve vreme snimanja bila je tužna jer je mesecima razdvojena od dece. Ispričala nam je da je krajem marta saznala da je Dušan vara, i to sa pevačicom, ali nije htela da nam kaže njeno ime! Pronašla je u njegovom telefonu prepisku sa ljubavnicom, u kojoj ugovaraju viđanja po hotelima i jedno drugom izjavljuju ljubav! Kaže da je napravila haos kad je to videla! Žestoko su se posvađali u stanu na Novom Beogradu u kom su tada živeli. Urlala je na njega kako ona čuva decu i gradi karijeru dok se on švaleriše. Čak je poslala i poruku toj koleginici i napisala joj da je mrtva za nju – rekao je izvor.

Tanja je navodno bila šokirana i povređana zbog ovog neverstva, ali mu je ovo oprostila.

– Ispričala nam je da je plakala danima, mnogo je bila povređena. Svađala se s njim preko telefona, ali je u jednom trenutku Dušan prestao da se javlja. Otišla je do stana da vidi šta se dešava s decom i šokirala se kad je shvatila da nema dečjih pasoša. Ubrzo je saznala da ih je bez njene dozvole odveo u Australiju. To ju je dotuklo. Rekla je da mu je jednom davno već prešla preko prevare, a da je on očigledno nastavio da švrlja. Sada sumnja da je imao mnogo ljubavnica, iako joj se kleo da će da se promeni – dodao je izvor.


.

.

.

.

.

.

espreso.rs








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Teško je jer ne radim posao koji volim, za novac ćemo se snaći

HARMONIJA: Poslušajte kako zvuči kad Melika i Irma zapjevaju