in

Cedevita u boljoj formi, ali idemo na pobedu

Slatka-Tajna.Eu

Ekipa Cedevita Olimpija u ovom trenutku je kvalitetnija od nas, ali idemo na pobedu, rekao je trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović.

Crno-beli će sutra od 19 sati dočekati Cedevita Olimpiju u 4. kolu regionalne ABA lige u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

“Igramo protiv ekipe koja je u ovom trenutku verovatno u mnogo boljoj situaciji nego mi. Kada imate dva igrača iz prve petorke van ekipe, jednog najboljeg napadača i jednog najboljeg defanzivca, jasno je u kakvom stanju dočekujemo taj derbi protiv ekipe koja je u ovom trenutku kvalitetnija od nas. Imaju veći fond igrača i jednostavno su u boljoj su formi, ali to ne znači ništa. Imam momke koji su već pokazali karakter i koji će ga pokazati u nedelju. Stojim iza njih, verujem u njih i mislim da Partizan u kakvom god sastavu da igra, ima velike ambicije. A to je da ide na pobedu”, rekao je Šćepanović za klupski sajt.

Crno-beli poslije tri kola imaju skor 1-2, dok je Cedevita jedan od četiri tima u ligi koji ima maksimalan učinak iz prve tri runde. Mozzart kladionica za pobjedu Partizana daje kvotu 1,45, dok je kvota na Cedevita Olimpiju 3,05.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Krilo crno-belih Nemanja Dangubić pred sutrašnji duel poručuje da ekipa mora da da svoj maksimum.

“Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je pokazala da su nedavni problemi s koronom daleko iza njih i da su u jako dobroj formi. Igraju raznovrsno, sa mnogo igrača u rotaciji i veoma su nezgodan protivnik. S druge strane, mi moramo dati svoj maksimum da odigramo i za saigrače koji neće biti u timu. Preko je potrebno da energijom i zalaganjem pokušamo da nadomestimo Mozlijevo i Ogijevo odsustvo i da na taj način dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila”, istakao je Dangubić.

Ostale ponude Mozzart.bet kladionice možete pogledati OVDJE.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Predvidjela svoju smrt: Ovako izgleda smrskani automobil Silvane Armenulić u kojem je poginula prije 44 godine

VLADA KS-a POTVRDILA: Otvara se izolatorij u Željezničkom školskom centru