in

Visa sponzor Malog MESS-a – Business Magazine

Slatka-Tajna.Eu

Osim što je generalni sponzor jubilarnog 60. internacionalnog festivala MESS, Visa je i sponzor Malog MESS-a, specijalnog dječijeg programa, koji se održava od 18. oktobra do 22. novembra 2020. putem festivalskog YouTube kanala.

“U narednih šest sedmica, pod sloganom ‘Mali MESS na malom ekranu’, mala i velika raja će tačno u podne imati priliku pogledati šest predstava iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Slovenije. Program će zvanično otvoriti emitovanje predstave ‘Negdje drugo’ ljubljanskog Lutkovnog gledališča.

Visa podržava nastojanja ovog jednog od najstarijih festivala u zemlji da, tokom ovih neizvjesnih i turbulentnih vremena, njegove predstave dođu do onih kojima su namijenjene – najmlađima. Kreativnost i prozor u svijet drugačijeg koju predstave daju djeci omogućavaju im da razviju svoju maštu, koja je važan dio svake dječije igre, dječijih snova i, ono što je najbitnije – mašta čini djecu sretnima.

U narednim nedjeljama publika će imati priliku pogledati i predstave ‘Pepeljuga’ (Malo pozorište Duško Radović – Srbija), ‘Tobija’ (Pozorište mladih Sarajevo, ‘Ako kažeš gotov si’ (Gradsko kazalište ‘Žar ptica’ – Hrvatska), ‘Dječaci Pavlove ulice’ (Teatarska radionica Travnik) i ‘Bela griva’ (Šabačko pozorište – Srbija)”, navodi se u saopćenju Vise.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Direktor Obavještajno-sigurnosne agencije BiH: Ne bih komentarisao optužnicu

Lean In 19 | Extreme Fat Loss Plan