in

5 miliona pregleda u 5 sati: O ovoj pjesmi danas bruji svijet

Slatka-Tajna.Eu

Novi singl pjevačice Ariane Grande glazbena je vijest dana. Nakon brojnih nagađanja, Grande je singlom Positions najavila svoj novi šesti album, a tematika spota nije mogla doći u bolje vrijeme.

Naime, spot se odvija u Bijeloj kući, a Ariana u njemu mijenja uloge, među kojima je i ona predsjednice za stolom u Ovalnom uredu. Naravno, na dan kad svi pričaju samo o finalnoj debati američkih predsjedničkih kandidata Donalda Trumpa i Joea Bidena, Arianin spot je stigao kao naručen.

U samo pet sati od objave pjesme, spot je na YouTubeu pregledan 5 milijuna puta te je već pri vrhu glazbenog YouTube trendinga u SAD-u, ali i u brojnim drugim zemljama svijeta. U Hrvatskoj je trenutno na 14. mjestu. U rekordnom vremenu pjesma se popela i na vrh američkog iTunesa.

Reakcije na društvenim mrežama ne prestaju se nizati. “Tko je pobijedio u predsjedničkoj debati? Ariana Grande”, “Arianu za predsjednicu”.
“Ne mogu dočekati da vam predstavim svoj album ovog mjeseca”, napisala je Ariana prošlog tjedna na društvenim mrežama, a njena web stranica otkriva da bi album trebao izaći 30. listopada.

Posljednji album ove megapopularne 27-godišnjakinje, Thank U, Next, izašao je u veljači prošle godine te odmah završio na prvom mjestu Billboardove ljestvice i donio joj pet nominacija za Grammyja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/index)

The post 5 miliona pregleda u 5 sati: O ovoj pjesmi danas bruji svijet appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Državni službenik 2” stigao na ATV

Operisan Žarko Laušević