in

SRCE NE BIRA: Kad se ljubav iz telenovela prenese u stvarni život

Latinoameričke sapunice su svojevremeno bile na vrhuncu gledanosti kod nas, a nije ih bilo moguće zamisliti bez para čija ljubav je prevazilazila sve prepreke i uvijek na kraju pobjeđivala.

Mnoge glumce pamtimo baš kao parove iz telenovela, ali postoji veliki broj primjera kod kojih se fikcija pretvorila u stvarnost, pa se tako ljubav sa malih ekrana prenijela u realnost.

Gabriel Soto i Geraldine Bazan

Ovo dvoje glumaca su se upoznali na snimanju serije “Bajo las riendas del amor”, a njihova osmogodišnja veza je doživjela mnoge uspone i padove. Dobili su dvije kćerke, a nedavno su svoju romasnu krunisali brakom.

Mario Cimarro i Natalia Streignard

Natalia i Mario su se upoznali 1998. godine tokom snimanja telenovele “La mujer de mi vida” i ubrzo su započeli vezu i stali pred oltar. Njihova veza je od početka bila burna, a rastajali su se više puta zbog Mariovog nevjerstva i agresivnog ponašanja. Do definitivnog razvoda došlo je 2006. godine.

Miguel Varoni i Catherine Siachoque

Miguel i Catherine su zajedno glumili 1997. godine u sapunici “Las Juanas”, a nakon dvije godine su se vjenčali. Pritisak javnosti nije uspio da im naruši harmoniju u vezi, a njihov brak je jedan od najstabilnijih među poznatim ličnostima.

Christopher Uckermann i Anahí

Iako nisu bili par u telenoveli, popularni “Buntovnici” su započeli vezu 2007. godine tokom snimanja. Međutim, njihova ljubav bila je kratkog daha, a kasnije se šuškalo da je Christopher imao romansu i sa drugom članicom RBD-a, Dulce Maríom.

Rafael Amaya i Angelica Celaya

Rafael i Angelica su se upoznali na snimanju serije “Alguien te mira” 2010. godine. Nakon tri godine su ponovo radili na istom projektu – telenoveli “El senor de los cielos”, a 2014. su se vjerili. Iako je djelovalo da su imali veliku želju da se vjenčaju, razišli su se prošle godine.

Fernando Colunga i Thalía

Popularna Rosalinda i jedan od najvećih latino zavodnika bili su par u telenoveli “María la del barrio”, a romansa se prenijela i u stvarni život. Iako su mnogi navijali da njihova veza opstane, ljubav je potrajala samo deset mjeseci.

Jencarlos Canela i Gaby Espino

Zvijezde serije “Más sabe el diablo” upoznali su se na snimanju i među njima se rodila ljubav. Dobili su sina Nickolasa, ali su se razišli 2014. godine.

Gabriel Porras i Sonya Smith

Upoznali su se 2006. godine tokom snimanja sapunice “Olvidarte jamás”, a dvije godine kasnije su se vjenčali. Brak je trajao pet godina, a rastali su se zbog navodnog Gabrielovog nevjerstva.

Komentariši

Written by Redakcija

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NUDI 300.000 EURA ZA DVOBOJ: “Ja garantujem da će biti nokautiran i da će morati da reaguje Hitna p

PRISUSTVO CIKOTIĆA NA SJEDNICI IZAZVALO ZABRINUTOST: I Džaferović obavio testiranje na koronavirus