in

RASTINI RODITELJI MOLE ANU ZA POMOĆ! Rasta u zatvoru tražio samo jedno!

Slatka-Tajna.Eu

Od kada je Rasta završio u pritvoru zbog sumnje da se bavi preprodajom narkotika, njegovi roditelji, inače ugledni akademski građani, prolaze kroz agoniju!

Ne smije od bruke na ulicu da izađu!
Da sve bude gore, i Rasta jako teško podnosi pritvor i ćerka mu mnogo nedostaje, ali kako Ana Nikolić ima jasan stav o njegovoj sklonosti ka konzumiranju narkotika, pitanje je da li će mu dozvoliti da viđa dijete kada izađe iz pritvora.

– Rastini majka i otac ne znaju šta ih je snašlo, nisu očekivali da će im se desiti ovakav skandal – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

– Oni nisu iz tog svijeta, ne smije od sramote na ulicu da izađu, a telefoni im zvone na minute. Zove ih rodbina, čitaju svašta po novinama, pa hoće da vide koliko je stvar ozbiljna. Baš ih je snašla propast – objašnjava izvor i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– I Rasta je loše, plaši se pritvora i samo doziva ćerku, ali Ana neće da popusti. Smatra da djetetu nije mjesto kod oca koji je bio hapšen i u pravu je, međutim, Rastina majka je riješila da je pozove i da je kao majka majku zamoli da popusti i da dopusti Stefanu da viđa Taru bar jednom nedeljno kad se završi agonija! Ona vjeruje da će ga to ojačati i da će onda lakše bataliti tu drogu koju stalno konzumira. A da li će Ana da popusti, ne znam, mada ne vjerujem – piše SCANDAL!.

(express/skandal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pet najvećih stvari koje svaki brak dovodi u iskušenje

Severina ismijavala učesnika rijalitija zbog izgleda? Ispričao detalje njihovog susreta: Vrijeđala me je, misli da je iznad svih!