in

Dvoje ministara pozitivno na covid-19 nakon sastanka EU

Slatka-Tajna.Eu


Ministri vanjskih poslova Austrije i Belgije bili su pozitivni na testu na koronavirus nakon sudjelovanja na sastanku s kolegama iz Europske unije održanom ovoga tjedna.

Austrijski Alexander Schallenberg i belgijska ministrica Sophie Wilmes sjedili su jedno pored drugoga tijekom zajedničkog doručka na sastanku EU-ovih ministara vanjskih poslova u ponedjeljak u Luxembourgu, priopćilo je austrijsko ministarstvo vanjskih poslova.

Wilmes je u subotu, dan nakon što se povukla u samoizolaciju zbog simptoma covida-19, objavila da je bila pozitivna na testiranju.

Njemački ministar vanjskih poslova Heiko Maas u petak je negativan na testiranju i nije bio u bliskom kontaktu sa Schallenbergom, reklo je njegovo ministarstvo, dok će švedska ministrica Ann Linde raditi od kuće dok ne dobije negativan rezultat testa, objavilo je njeno ministarstvo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Više drugih ministara vanjskih poslova, uključujući francuskog Jean-Yvesa Le Driana i Španjolke Aranche Gonzalez Layen, posljednjih su dana bili negativni na testiranjima. Grčki Nikos Dendias “vrlo se često testira na covid-19, s obzirom na česta putovanja, i dobro je”, rekao je izvor iz grčkog ministarstva.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ELECTRA ELITE, TRANSRODNA PJEVAČICA: Gluha sam na komentare nebitnih ljudi

Kako se bira lokalna vlast u Bosni i Hercegovini?