in

Danas slavi rođendan jedan od miljenika za kojim su ludjele žene širom BiH: Pogledajte kako danas izgleda Kice

Slatka-Tajna.Eu

Enver Lugavić iz Banovića bio je dio takmičenja “Supernova Music Talents” iz 2003. godine, a ostao je u njemu sve do finala. Enver, poznatiji kao Kice, te godine bio je jedan od miljenika tada jednog od najpopularnijih takmičenja u našoj zemlji, a danas je njegov rođendan.

Svoju muzičku karijeru započeo je lokalno, a imao je i rok-grupu “Loše vrijeme”, u kojoj je svirao gitaru i pjevao. Njegova karijera doživjela je procvat nakon šoua, a u sklopu Izdavačke kuće “Hayat” objavio je i album “Sapun”. Svojevremeno, numere “Približi se” i “Opusti se” bile su prve na muzičkim ljestvicama.

Kice danas nije toliko aktivan na društvenim mrežama i rijetko kada se o njemu pojavi neka vijest u javnosti, međutim prema fotografijama koje možete pronaći na njegovom Facebook profilu, jasno je da se dosta promijenio.

U međuvremenu, Kice je dosta smršavio i ošišao se, ali i dalje ga pamtimo po njegovim izvanrednim nastupima i nadamo se da će nam uskoro pokloniti neko muzičko iznenađenje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Partizan i Crvena zvezda igraju 163. vječiti derbi

Ostavila sam Filipa! Iva Grgurić bez dlake na jeziku, progovorila o tužbama, pa odbrusila: On je napaćen, preopterećen sa mnom!