in

“ZVEZDE GRANDA” MUHAREM HADROVIĆ: Nadam se da ću pogoditi pjesmu za Karleušu

Slatka-Tajna.Eu

Muharem Hadrović osvojio je svih pet glasova sjajnim nastupom na sceni „Zvezda Granda“, a žiri je rekao da naša zemlja treba da se ponosi tkavim pjevačem.

Mentori su u suštini bili zadovoljni kako su pripremili takmičare, ali je Đorđe David imao kritiku za svog kandidata. On je otkrio da je Muharem bio bolji na probama, kao i da je zaljubljen u Jelenu Karleušu.

-Zašto nisi njoj pjevao večeras? On je zaljubljen, trema ga spucala. Pošto ja sjedim do Jelene on je mislio da će tako da dođe do nje. Ali do nje se, dragi moj, dolazi pjevanjem – našalio se David, a Mauharem komnetariše svoj nastup.

-Ne mogu tačno reći koliko sam se vremenski spremao za nastup. Ima tu raznih varijanti, od vježbanja sa mentorom do vježbanja kući, ali mogu reći što je jako pohvalno da sam izuzetno zadovoljan pripremama sa mentorom – kaže Muharem.

Komentari su bili odlični, a on je zadovoljan onim što je čuo.

-Naravno da jesam ponosan, ko ne bi bio ponosan na sve glasove i onako divne i ohrabrujuće komentare – rekao je Muharem.

Šala njegovog mentora da je zaljubljenu Jelenu Karelušu je sve nasmijala. David je rekao pjevaču da zapjeva Jeleni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Kao što ste već rekli, to je samo šala bila, ne izuzimajući to da je Jelena jedna jako lijepa i atraktivna žena. Ja pjesme koje otpjevam posvećujem svima, pa kako se ko u kojoj pjesmi pronađe, nadam se da ću naredni put “pogoditi” jednu i za Jelenu – kaže Muharem kroz smijeh.

Fali publika

Scena je nedostajala, a snimanja se odvijaju bez publike.

-Neobično jako nam fali. Ipak su oni ti koji nam daju puno energije, jaka su nam podrška. Nadam se da će se u skorije vrijeme sve normalizovati – kaže Muharem i priča o tome da li će moći opravdati pet glasova i očekivanja žirija.

-Svaki krug nosi svoj teret, nije jednostavno. Ja ću se zaista potruditi i nadam se opravdati povjerenje i očekivanja, dajem sve od sebe da opravdam komentare koje su mi uputili – kaže Muharem Hadrović.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NASLOVNA NUMERA SERIJE DAR MAR: Kome Grašo pjeva “Neće nas zauvik biti”?

KRAJ KOALICIJE SNSD – DNS: Nešić: ‘Nećemo trgovati, ne damo uvjerenja za funkcije!’