in

Svi skandali uplakane udovice Cece koja “ništa ne zna”: Šišana na ćelavo, šamarana, hapšena, pevala krimosima…

Slatka-Tajna.Eu

Don Korleone srpske estrade ili brižna majka, sestra i uplakana udovica koja “ništa ne zna”

Oko života Cece Ražnatović raspredale su se razne priče, u nekoj meri možemo da kažemo da su neke postale i urbane legende. Neosporno je da šta god ona uradi, sigurno će biti na naslovnoj strani svih medija.

Taman kad su sve “bure” njenog života prošle, ili smo bar mislili da je tako Ceca opet raznim tajnama, misterijima i skandalima osvaja medije, a narod guta li guta sve “filmske priče” koje se plasiraju.

“Gde ima dima ima i vatre”, ali za sada Ceca je odslužila svoju zatvorsku kaznu i to kod kuće sa nanogicom. A narod se bio uželeo skandal majstora. U poslednje vreme medije je uzburkala tajnom Arkanovog sefa, ali red je početi od početka.

Ćerka Mire i Slobe (kakva koincidencija) bila je siromašno dete i rano je napustila školovanje kako bi postala pevačica. Onda počinje sve.

Pripremili smo vam listu skandala i tračeva koji su punili naslovne strane o Ceci svih ovih godina.

1. Prvi poznati fini dečko, pa kriminalci

Njena prva zvanična veza bila je sa fudbalerom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Njihove zajedničke slike, krajem osamdesetih, preplavile su domaće medije.

“Njene greške veće su od njenih dobrih osobina. Upoznao sam je kada sam imao osamnaest godina, a ona petnaest. Razgovarali bismo po pet sati telefonom. Pogodila mi je žicu. Nisam bio zaljubljen. Voleo sam je, ali nije bila iskrena“, rekao je Lukić kada su raskinuli.

Posle Vladana Lukića, kratko je bila u vezi „žestokim momkom stare garde“ Vladanom Bojovićem zvanim Amonijak, koji je likvidiran 1992. godine. Ubrzo, sebe je pronašla sa zvezdarskim „tvrdim momkom“ Dejanom Marjanovićem – Šabanom, koji je izrešetan 1996. godine ispred svoje kuće na Zvezdari. Dok su bili u vezi, zaljubljeni par često je mogao da se vidi u popularnom beogradskom klubu „Bojan Stupica„. Ni Šaban nije uspeo da ukroti Svetlanu Veličković. To je jednom i priznao: „Nisam više mogao da izdržim. Tri meseca me je znojila!“

2. Veze sa muslimanima

Pisalo se „da su je naši gastarbajteri bojkotovali jer ih je izdala, jedni su govorili da je pevala za „zelene beretke“, drugi da je u Švajcarskoj pevala sa Halidom Muslimovićem na koncertu gde je na ulaznicama stajalo „Srbima ulaz zabranjen“, potom su krenule priče da u tašni nosi muslimansku zastavu, jer je sarađivala sa braćom Esom i Harom Samardžićem.

Ceca je dok je živela u Švajcarskoj bila u emotivnoj vezi sa Muharemom Harom Samardžićem. Mnogo godina kasnije Haro Samardžić komentarišući glasine i pisanje nekih srpskih medija, („Nacional“ 17. April 2002) da je imao nameru da digne u vazduh halu u kojoj je Ceca pevala na tadašnjoj svojoj evropskoj turneji, on kaže: „To je žena koja mi je mnogo zla nanela. Ja sam za vreme rata završio u logoru, mislim, zahvaljujući njoj. Mislim da je ona učestvovala u tome. To sam kasnije saznao I to je istina”, tvrdio je tada Muharem Haro Samardžić.

2. Veze sa muslimanima

Pisalo se „da su je naši gastarbajteri bojkotovali jer ih je izdala, jedni su govorili da je pevala za „zelene beretke“, drugi da je u Švajcarskoj pevala sa Halidom Muslimovićem na koncertu gde je na ulaznicama stajalo „Srbima ulaz zabranjen“, potom su krenule priče da u tašni nosi muslimansku zastavu, jer je sarađivala sa braćom Esom i Harom Samardžićem.

Ceca je dok je živela u Švajcarskoj bila u emotivnoj vezi sa Muharemom Harom Samardžićem. Mnogo godina kasnije Haro Samardžić komentarišući glasine i pisanje nekih srpskih medija, („Nacional“ 17. April 2002) da je imao nameru da digne u vazduh halu u kojoj je Ceca pevala na tadašnjoj svojoj evropskoj turneji, on kaže: „To je žena koja mi je mnogo zla nanela. Ja sam za vreme rata završio u logoru, mislim, zahvaljujući njoj. Mislim da je ona učestvovala u tome. To sam kasnije saznao I to je istina”, tvrdio je tada Muharem Haro Samardžić.

3. Šišanje

Izgubila je više od deset kilograma. Usledilo je šišanje na kratko, i sve to rasplamsavalo je priče koje su imale najneverovatnije zaplete i aktere. Jedni su pričali da je Ceca smršala zbog toga što se u Švajcarskoj drogirala, drugi da su je Muslimani (ne zna se koji) držali zatočenu, treći…

Cecino šišanje na kratko već je legendarno, pričalo se da su je ošišali Muslimani do toga da je to uradio Željko Ražnatović Arkan, kada ju je (na molbu njenih roditelja, takođe pisanje tadašnjih novina) „oteo iz lošeg društva Bošnjaka“.

4. Arkan

Ljubavna priča Cece i Arkana je već legendarna. Nema ko ne zna priču kako se ona zaljubila u njega kada ga je videla u novinama na jednoj benzinskoj pumpi i rešila da je to njen muškarac!

U vreme kada je Srbija grcala u sankcijama, udala se za komandanta. Na svadbi, ispred hotela „Interkontinental“ – desetine džipova, krava i tele, a unutra dijamantske ogrlice, kavijar, guščje paštete…

Godine 1995, usledila je, kako su je neki mediji nazvali, „svadba decenije“. Postoji podatak da je tu svadbu pratilo 36 novinskih redakcija, 22 domaće i 14 stranih. Novine su se utrkivale ko će napisati više detalja sa „ovog istorijskog događaja“.

5. Ubistvo Arkana

Posle ubistva supruga Svetlana Ražnatović potpuno se povukla iz javnog života. Godinu dana nosila je crninu. Nije se oglašavala u medijima. Ali, ni dani žalosti Svetlane Ražnatović nisu mogli da budu mirni. Natalija Martinović, Željkova prva žena, pokrenula je privatnu tužbu protiv nje, tvrdeći da vila u Ljutice Bogdana broj 3 i dalje pripada njoj i da je se nikada nije odrekla. Tvrdila je tada da je njen potpis „na ugovoru falsifikovan“.

6. Haos sa Legijom na njenom rođendanu

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U restoranu „Stupica“, gde je slavila rođendan, izbila je velika tuča i Milorad Ulemek Legija, pucao je po lokalu i demolirao ga. Zbog toga mu je određen pritvor od 30 dana. To je bio prvi put da čujemo zajedno u istoj priči ime Legije i Cece. Po dobro starom običaju Ceca je rekla da ne zna ko je čovek i da je ona otišla iz kafića u 3 ujutru, a do tada je sve bilo mirno.

7. Sasekla je “Sablja”

Imala je samo nekoliko meseci mira kada je skinula crninu i pojavila se u medijima, a već 12. marta 2003. ubijen je srpski premijer Zoran Đinđić. Usledila je akcija „Sablja“, a među uhapšenima našla se i srpska majka, osumnjičena da je pomagala u prikrivanju glavnih organizatora Đinđićevog atentata. U zatvoru je provela četiri meseca, a prvo što je tražila kada je ušla u ćeliju, kako su pričali zatvorski stražari, bila je pinceta.

Na TV stanicama, umesto njenih spotova, vrteo se malo drugačiji video snimak na kome se nalaze fotografije na kojima se u jednom restoranu vidi Svetlana Ražnatović u društvu Dušana Spasojevića, Mileta Lukovića, Dejana Milenkovića i braće Simović (svi pripadnici Zemunskog klana). Dodata joj je i optužba da je učestvovala u malverzacijama oko prodaje fudbalera FK „Obilić“

Deci je rekla da je bila na službenom putu u Americi.

8. Sa trona pala u zaborav! Zabranjena svuda

Nastup ispred Narodne skupštine za Srpsku novu godinu 2007, i njeno obraćanje „voljenom premijeru“, a posle pevanja pesme „Lepi grome moj“, posvećene Željku Ražnatoviću, ponovo ju je iznelo iz okvira muzike. Nedugo posle toga, svedok saradnik na suđenju za ubistvo premijera Zorana Đinđića, Dejan Milenković Bagzi, rekao je u svom svedočenju „da je Ceca znala da se priprema premijerovo ubistvo, da je imala udela u planiranju otmice vlasnika RTV Pink Željka Mitrovića, da ga je tipovala i pričala pripadnicima Zemunskog klana koliko je Mitrović bogat i da ne zna šta će sa parama.

Ubrzo je usledila i nova, ali prvi put zvanična zabrana emitovanja spotova i njenih gostovanja na Televiziji Pink..

9. Kriva za ubistvo bivšeg verenika Jelene Karleuše

Početkom 2000. ubijen je Arkan, a dva i po meseca kasnije i Ćanda. Karleuša je tada i javno tvrdila da je prisustvovala telefonskom razgovoru, obavljenom posle Arkanovog ubistva, u kojem je Ceca navodno otvoreno zapretila Ćandi.

– Kad je Arkan ubijen, sedela sam pored Zorana, koji je okrenuo Cecin broj da joj izjavi saučešće, a ona je vrisnula u slušalicu: „Vući će ti se creva po Beogradu!“ Ja sam to čula, jer sam sedela pored njega. Nepuna dva meseca posle toga prosuli su mu mozak – rekla je svojevremeno JK za jedan nedeljnik.

10. Kućni pritvor od 8 meseci

Ceca Ražnatović osam meseci je provela sa nanogicom za elektronski nadzor u svojoj kući u Ljutice Bogdana. Ona se nagodila sa tužilaštvom i priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera fudbalera FK “Obilić”, a u kaznu joj je uračunato i vreme provedeno u pritvoru u vreme trajanja akcije “Sablja” osam godina ranije. I njena sestra Lidija dobila je kućni pritvor, u trajanju od šest meseci.

11. Optužbe Arkanovog sina Vojina

Taman kad smo mislili da se sve smirilo, pojavio se sin Željka Ražnatovića, Vojin koji je svakim danom otkrivao nešto o folk pjevačici.

On je saopštio i kako je sa Zemunskim klanom planirala da otme i jednog od naših košarkaša iz NBA lige, tačnije da ga namami u Beograd gde bi ga Zemunci oteli i iznudili 10 miliona dolara.

Čak četvorica naših košarkaša su igrala u NBA timovima u Kaliforniji negde u tom periodu. To su bili Vlade Divac i Predrag Stojaković u Sakramento Kingsima, Vladimir Radmanović u LA Klipersima i LA Lejkersima, kao i Marko Jarić u LA Klipersima.

13. Svi frajeri “majke” posle Arkana

Otkad je postala udovica, Ceca je priznala samo vezu sa tri godine mlađim manekenom Vladimirom Cvetkovićem, sa kojim je bila od septembra 2009. do marta 2010. godine.

Kao prava bomba svojevremeno je odjeknula vest da je Ceca u ljubavnoj vezi sa košarkašem Peđom Stojakovićem. Ona je viđena na „ol star” utakmici kako sedi u loži s menadžerom Peđe Stojakovića Acom Raškovićem, na koju je došla na Peđin poziv kako bi mu donela sreću. Među najpoznatijim Cecinim momcima bio je i tri godine mlađi rukometaš Petar Kapisoda, koji je navodno pobegao u Italiju zbog njene posesivnosti.

Mediji su joj pripisivali i pet godina mlađeg fudbalera Dejana Stankovića, a pisalo se i o vezi sa sedam godina mlađim bivšim rukometašem Vladom Mandićem. Pominjalo se da je Ceca bila u vezi sa mlađanim glumcem Viktorom Savićem i folk pevačem Nikolom Rokvićem, od kojih je starija 10, odnosno 12 godina.

Potom sledi navodna afera sa oženjenim reli vozačem Andrejom Kulundžićem. Veliku pažnju je privuklo i njeno pojavljivanje u javnosti sa mlađanim manekenom Vladom Vuksanovićem.

Ceca i 15 godina mlađi Vladimir počeli su vezu početkom 2009. a pažnju medija privukli su kada se on pojavio na rođendanu Arkanove udovice.

U njenom životu mnogo je stvari koje „nije znala“, koje „nisu istina“, sa kojima „nema veze“, a za koje je optuživana da je znala, da je istina i da je imala veze s njima.

Espresso.com, (N.Atanacković)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Fudbaleri Zete napustili meč protiv Budućnosti

Šank u obliku globusa sa Hitlerove jahte ponuđen na prodaju