in

Aca Lukas se pokajao: Nikad više neću pjevati na romskoj svadbi!

Aca Lukas jedini je pjevač sa estrade koji nikada nema problem da otvoreno govori o svim temama, čak i kada one nisu povoljne po njega. Tako je bilo i ovaj put. Dok se drugi pjevači hvale time da su pjevali na luksuznoj svadbi u Rimu i dobro zaradili, on priča suprotno. Pare, kako je rekao, jesu dobili, ali ne na dostojanstven način.

Mislite na romsku svadbu? Gdje to ozbiljno, to su gluposti. Neću to da radim više nikad. To su bre budale! To su lopurde koje organizuju svadbu, neki Romi koji imaju love. I onda oni vrte te pare među sobom i ovi momci, par muzičara, koji organizuju svadbe po cijelom svijetu. To sam tek sad provalio o čemu se radi. Nešto se preganjaju, prebijaju, pjevači pjevaju. Neko dobije gažu, ja i Ceca smo dobro plaćeni. Velike pare smo dobili, ne bih ni došao ovako.

Ovi kite, trpaju, stavljaju nam pare na čelo, u košulje i u brushaltere pjevačicama, da bi poslije njima vratili pare. Ja ne dozvoljavam da meni iko lijepi na čelo novčanice, pa da mi posle traži da mu vraćam. Pravi od mene kafansku pjevačicu sa Ibarske magistrale i da mu ja poslije vraćam. Tako da ta veselja su takve budalaštine, gluposti, i neću više da učestvujem u tome. U stvari hoću, ali moraće da mi donesu jedno sto hiljada unaprijed i da sjedim na bini, pjevam pola sata i da idem kući.

.

.

Kurir

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pseća kabina za selfije, šapom okida slike koje su postale hit

One more region in Bosnia face makes masks mandatory outdoors