in

Stanojević: Moramo da pobedimo; Stojković: Derbi k’o derbi

Slatka-Tajna.Eu

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, pred 163. derbi protiv Crvene zvezde, rekao je da njegov tim mora da pobijedi.

“Generalno, dobar je osećaj pred derbi. Maksimalno smo fokusirani. Žao nam je što neće biti publike. Još nisam odlučio koji će sastav igrati, ali sam prezadovoljan kako tim izgleda. Žao mi je što nema navijača, pogotovo što igramo na našem stadionu. Mnogo će nam nedostajati”, rekao je Stanojević na konfereneciji za medije na stadionu u Humskoj.

Trener Partizana upitan je šta njemu znači to što Zvezdini nosioci igre Gelor Kanga i Mirko Ivanić neće moći da igraju u derbiju, pošto su zaraženi virusom korona.

“Možda bi meni kao treneru odgovaralo da igra jedan od njih dvojice, a ne neko koga će zameniti. Možda će neki drugi igrač ući, možda sam ja voleo da igra neko od njih. Fokusiramo se na nas i to je bitno”.

Stanojević je upitan i o “čarkama” koje su pred derbi dolazile iz tabora vječitog rivala.

“Čarke uvek postoje, ali ja sam za činjenice. Dominacija je teška reč, to znači da nešto radite u kontinuitetu. Ako govorimo o derbijima u poslednje tri-četiri godine, Partizan je dominantan. Ako žele da budu dominanti, moraju u 10-15 narednih derbija da urade ono što je Partizan uradio. Respektujemo što imaju osam poena prednosti i što su dominantni u prvenstvu. Dominacija kao dominacija ne postoji, morate na svim frontovima da pobeđujete, da pobeđujete u derbiju… Ćeraćemo se još”, rekao je Stanojević i dodao:

“Igramo na našem stadionu, na ‘minus osam’ smo i moramo da pobedimo tu utakmciu. Više vodimo računa o tome šta mi možemo da uradimo. Sigurno da je Zvezda sa 10 uzastopnih pobeda rival za poštovanje”, rekao je Stanojević, uz konstataciju da bi bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom u nedjeljnom derbiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kladionica Mozzart daje kvotu za Partizan 2.80, a za Crvenu zvezdu 2.70.

Kapiten Partizana Vladimir Stojković izjavio je da je derbi najveća utakmica srpskog fudbala i da je hendikep što se igra bez navijača.

“Lepše je s navijačima i hendikep je za sve što in nema. Derbi k’o derbi, znači da ćemo biti maksimalni na terenu”, rekao je Stojković.

Meč između fudbalera Partizana i Crvene zvezde igra se u nedjelju od 17 sati na stadionu u Humskoj.

Ostale ponude Mozzart.bet možete pogledati ovdje.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Koje boje mora biti posteljina da biste imali češći seks

PETAR STRUGAR MIJENJA PROFESIJU! Glumac se odlučio na prekvalifikaciju!