in

Može li Nim da iskoristi probleme u PSŽ-u?

Slatka-Tajna.Eu

Klupski fudbal vraća se u petak nakon dvonedjeljne pauze, a u Francuskoj će trenutno trinaestoplasirani Nim kod kuće dočekati “osakaćeni” PSŽ.

Ipak, i pored toga što PSŽ ima brojne probleme, kladionice im daju veliku prednost, te je tako kvota na pobjedu PSŽ-a u kladionici Mozzart 1,50, dok je kota na domaćina 8.30. Kvota da će meč završiti bez pobjednika u pomenutoj kladionici iznosi 5,35.

Ipak, Nim bi mogao da iskoristi to što trener Parižana vjerovatno neće moći da računa na mnoge igrače, a sam je rekao da će utkmicu možda odigrati sa svega 11 fudbalera.

Povrijeđeni su Markinjos, Verati, Draksler, Kerer, Bernat i Ikardi, zbog suspenzija nemaju pravo igranja Di Marija i Kurzava, dok Ander Erera ne može da igra zbog korona virusa.

U međuvremenu, novi igrač Danilo Pereira i Kolin Dagba bili su u bliskom kontaktu s igračima koji su imali pozitivan test na korona virus i moraju da prođu još jedan test. 

Pod znakom pitanja su i Nejmar i Mbape, jer im je potreban odmor poslije reprezentativnih utakmica, pogotovo što Parižane već u utorak čeka meč Lige šampiona sa Mančester Junajtedom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Draksler, Verati i Markinjos sigurno neće igrati protiv Nima, a svakako su neizvjesni i za Mančester Junajted. Erera je zaražen korona virusom, a Danilo je bio u kontaktu sa Kristijanom Ronaldom i ne može da bude s nama. Isti je slučaj i sa Dagbom, obojica će morati da prođu novi test. Kerer je još uvijek povrijeđen, kao i Bernat, dok se Ikardi povrijedio prošle srijede na treningu i neće biti s nama protiv Nima i Mančester Junajteda”, raportirao je Tomas Tuhel.

Njemački trener kaže da će mu protiv Nima trebati samo 100 odsto spremni igrači.

“Moramo da budemo oprezni sa onima koji su se upravo vratili sa reprezentativnih obaveza, poput Mbapea i Nejmara. Protiv Nima nam je potrebna pobjeda, ali moramo da mislimo i na meč sa Mančester Junajtedom. Možda ćemo imati samo 11, 12 ili 13 igrača. Velika gravobolja”, zaključio je Tomas Tuhel.

PSŽ protiv Nima juri petu uzastopnu pobjedu, dok su domaćini u proteklih pet kola zabilježili po dva remija i poraza, te jednu pobjedu.

Kompletnu ponutu kladionice Mozzart za ovaj meč možete pogledati na OVOM LINKU.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vic dana: Mujo i policajac

U SKUPIM KOLIMA: Dara i Toni kao tinejdžeri, sve puca od ljubavi