in

Koalicija „Zajedno za Semberiju i Srpsku“ sigurna u pobjedu

Slatka-Tajna.Eu


Koalicija „Zajedno za Semberiju i Srpsku“ sigurna je u pobjedu na predstojećim lokalnim izborima, nakon čega će imati stabilnu skupštinsku većinu, a sinergijom na svim nivoima vlasti biće potvrđena pozicija Bijeljine kao grada budućnosti i vodećeg ekonomskog i privrednog centra istočnog dijela Republike Srpske, izjavio je kandidat Koalicije za dužnost gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić.

– Ovaj koalicioni dogovor koji smo postigli predstavlja dogovor za bolju Bijeljinu, Semberiju, odnosno našu Republiku Srpsku. Danas smo zvanično počeli kampanju, sa 10 političkih subjekata u koaliciji, želeći da odgovorimo na potrebe građana i odlučnim korakom nastavimo da gradimo kvalitetnije i ekonomski prosperitetnije društvo. Zahvaljujem svim strankama koje su prepoznale sve ono što smo postigli u Semberiji u prethodnom periodu i koje su odlučile da zajednički djelujemo u budućnosti – istakao je predsjednik Stranke demokratske Srpske Semberija.

Nosilac odborničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata Bijeljina naglasio je da je novoizgrađeno šetalište pored kanala Dašnica izabrano kao mjesto današnjeg okupljanja jer simbolizuje zajedničko djelovanje lokalne i republičke vlasti.

– Bićemo jedinstveni, sa ciljem da Bijeljina bude još bolje mjesto za život. Sigurni smo da će članovi Koalicije voditi korektnu kampanju, da se nećemo baviti našim političkim protivnicima, nego svim onim što ćemo raditi u budućnosti – poručio je Ćorić.

Predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović kaže da je Bijeljina nakon predstojećih lokalnih izbora biti još snažnija, na čelu sa gradonačelnikom Mićom Mićićem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Pred nama je period realizacije velikih infrastrukturnih projekata, a nakon izgradnje auto-puta privući ćemo još više investitora i ostvariti otvaranje novih radnih mjesta – rekao je Mitrović.

Kandidata Stranke demokratske Srpske Semberija za dužnost gradonačelnika, Miću Mićića, na predstojećim lokalnim izborima podržale su sljedeće političke stranke – SNSD, DEMOS, DNS, Pokret za Bijeljinu, SP, SPS, NDP, SDA i Ujedinjena Srpska.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

TANJA SAVIĆ POKAZALA PORUKU KOJU JOJ JE DUŠAN IZ AUSTRALIJE POSLAO: Ovo ju je totalno uništilo!

Ugroženim sektorima privrede FBiH 90 miliona KM