in

ENA JE NAPAĆENA ŽENA,NIJE OVO ZASLUŽILA: Janjuš se razveo prije pet dana i žali

Janjuš je jutors plakao zbog pjesama,a onda otišao na razgovor kod drveta mudrosti gdje je oričao o razvidu, aferi sa Majom i kćerki Kruni.

-Mnogo toga se događalo, sve ću ispričati kako jeste. Razveo sam se prije pet dana, teško mi je iz nekih razloga koji su jasni svima, to je jedna žena koja je napaćena, pogotovu zadnjih godina, koja je doživjela nešto što nije zaslužila. Skoro sam shvatio da to nije lijepo, da ne bih volio ni meni tako nešto da se desi. Ja sam nastavio poslije Zadruge po starom, nisam razmišljao, skrenuo sam sa puta, sam sam kriv za sve, neću kriviti nikad druge. Žao mi je zbog njih, jer nisu krivi ni za šta. Kruna je odlično podnijela, inteligentno dijete, sve kapira, a ništa neće da pokaže. Kad god se nešto ružno kaže o meni, ona kaže da joj ne diraju tatu, osjeća sve, ali neće ništa da kaže. Ne postoji nijedna sekunda koju vidimo, njoj je sada bilo teško kada sam ulazio, bilo joj je najteže. Meni je kćerka jednom rekla kada sam joj rekao da moram ići na posao: ,,Kakav je to posao da ti nikada nisi sa mnom, ni za Novu godinu, ni za moj rođendan?”, ali eto Bože zdravlja, kažu da se muškarci promjene od 35. godine – ispričao je Janjuš na ivici suza,a onda pričao o odnosu sa ljubavnicom Majom Marinković

-Poslije Zadruge smo ostali u kontaktu, to je išlo putem koji nije vodio ničemu, ali više nismo u kontaktu i više nećemo biti nikada u životu.Nagomilavalo se, ne mogu da krivim nju za to, jednostavno ne može mene niko natjerati na nešto – ispričao je Janjušević.

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Arteta pred meč sa Sitijem: Idemo na pobjedu

RADIKALAN POTEZ: Tanja Savić će sve otkriti o propalom braku