in

Demokrati imaju velike izglede za Bijelu kuću

Slatka-Tajna.Eu

Autor:

  prije 5 sati

Demokrati imaju velikih izgleda za ulazak u Bijelu kuću, priznao je u četvrtak republikanski senator Lindsey Graham, vrlo blizak predsjedniku Donaldu Trumpu, govoreći o rezultatima anketa 19 dana prije izbora.

Bivši demokratski potpredsjednik Joe Biden vodi u anketama za predsjedničke izbore 3. studenoga za gotovo deset posto nacionalnoj razini. No što je još važnije, vodi, iako s manjom razlikom, i u ključnim državama koje različito glasaju od izbora do izbora i presudne su za konačni ishod.

To je bilo dovoljno da senator Lindsey Graham prizna demokratskim protivnicima dobre izglede za ulazak u Bijelu kuću, što je iznimno rijetka izjava republikanske stranke.

Bezbrojni preokreti ovih predsjedničkih izbora za koje je već više od 17,5 milijuna Amerikanaca glasalo, dvojica kandidata će u četvrtak navečer izravno odgovarati na pitanja birača, ali svaki na drugom kanalu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Trump će se suočiti s biračima tijekom sat vremena na Floridi u četvrtak navečer na NBC-u, dok će se njegov protivnik izložiti sličnom izazovu u rodnoj Pennsylvaniji na kanalu ABC.

Dvije ključne države za republikanskog milijardera u 2016. gdje se sada čini da bi Joe Biden mogao pobijediti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ahmed Omerbašić – FTV

Promocija IT sektora Bosne i Hercegovine u Turskoj