in

Cimer otkrio veliku reperovu tajnu! Evo šta čeka Rastu nakon zatvora!

Slatka-Tajna.Eu

Kaskader, glumac i rijaliti-zvezda Uroš Ćertić pušten je u srijedu popodne iz pritvora u Okružnom zatvoru u Beogradu, gdje je bio od 30. septembra zbog nelegalnog posjedovanja pištolja kojim je, navodno, prijetio radniku obezbjeđenja u banci.

Ćerić je iz pritvora izašao u tajnosti i povukao se u ilegalu, te je za domaći medij rekao kako mu u zatvoru nije bilo strašno, ali da mora da bude malo sam sa sobom.

“Brojne neistine su napisane o mom hapšenju. Istina je da sam se 29. septembra sam prijavio inspektorima u stanici u ulici Majke Jevrosime, ali o slučaju zbog postupka koji se vodi protiv mene ne smijem da pričam”, rekao je kastader.

Ćertić je u pritvoru vrijeme prekraćivao druženjem sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji je uhapšen 2. oktobra, kad je policija kod njega pronašla više od kilogram skanka.

“Odlično se osjećam. Trenirao sam svaki dan, a u prekraćivanju vremena mi je pomagalo i druženje sa Rastom. Bili smo cimeri u karantin-hodniku u 30. krilu Centralnog zatvora. Rasta je bio u sobi 15, a ja u sobi 12, dijelilo nas je pet metara. Često smo u šetnji bili zajedno. Svaki drugi dan ili treći dan sa još jednom osobom. Dijelili smo kantinu i šalili se na svoj i tuđ račun. Nije nam bilo dosadno”, ispričao je Uroš dodavši da uhapšeni reper planira da ga angažuje ubrzo ko izlasku na slobodu, o kojoj su do juče zajedno maštali.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Svima koji su u zatvoru jeste glavna želja da što prije postanu slobodni. Međutim, Rasta i ja smo smišljali pjesmu koja će, siguran sam, postati megahit jer su se spojile nevjerovatne energije i još ću da budem jedan od glavnih aktera u spotu za tu pjesmu i izvešću neviđene kaskade”, otkriva Ćertić.

(Express/alo)

The post Cimer otkrio veliku reperovu tajnu! Evo šta čeka Rastu nakon zatvora! appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HLADNE KIŠE PADAJU: Nina zagrnuta samo mantilom

Potpuno drugačija predizborna kampanja u BiH