in

TRENIRA, JEDE ZDRAVU HRANU I POSJEĆUJE SALONE LJEPOTE: Sneki otkrila tajnu dobrog izgleda

Snežana Babić Sneki zašla je u šestu deceniju života, ona izgleda isto kao i prije dvadeset godina.

Pjevačica ne krije da je vežbanje zaslužno za njenu top formu, ali i da veliku ulogu ima i genetika. Kada je pitaju koja je tajna njenog izgleda, kako to da ne stari, da li se podvrgava estetskim zahvatima, kaže da njena mladolikost i atraktivnost polazi isključivo iznutra

.– Tajna izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje tijelo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pjesmu, ja zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene –  kaže Sneki koja smatra da je ključ dobrog izgleda i u vježbanju.

-Ne koristim nikakve detokse organizma. Gurman sam i volim da jedem i vodim se tim da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete toliko. Neko sam ko stalno aktivno vježba. Imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje tijelo. Postoje vježbe gdje možete sa jednom stranom tijela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško Posjetim kozmetičara s vremena na vrijeme, ne volim da pretjerujem ni u čemu. Imam svoj način njegovanja lica i dekoltea, jer su to dijelovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korištenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma – kaže Babićeva.

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

A što vi radite dok pada kiša?

Invest in Dating – Home