in

TOKYO: Da li je Šako Polumenta opljačkan, ili je šef bande?

Šako Polumenta našao se u središtu kriminalnih dešavanja i prisustvovao je pljački čuvene španske bande, ali sve to samo u njegovoj novoj pjesmi “Tokyo” koja već na prve taktove budi pažnju njegove vjerne publike širom regiona.

Već u nedjelju, Polumentini fanovi biće u prilici da čuju novu numeru, a spot za nju biće prava poslastica za sve.

– Uživao sam sa sjajnom ekipom glumaca i kreativnih autora koji su vjerujem otišli korak dalje. Krajnji sud daće publika, a ja sam nestpljiv da ga čujem – rekao je Šako za portal Republika.rs, u susret premijeri pjesme.

Ako ste voljeli čuvenu seriju “La casa de papel” odmah ćete prepoznati njen duh donesen na neki novi način, ali ako niste imali priliku da pogledate nijednu njenu epizodu, crnogorski pjevač će sa vrelim kadrovima da vam približi euforiju koju taj famozni projekat nosi širom svijeta.

Oružje, kostimi, zgodni momci i zavodljiva glumica iz Polumentinog novog spota doprinjeće da i ova njegova pjesma postane hit u regionu , a bićete iznenađeni kako se on dobro snašao u svemu tome.

Međutim, on još uvijek ne želi da otkrije šta je njegova uloga u svemu i da li je šef bande ili opljačkani bankar, kao ni da li je zaveden ili ostaje vječiti zavodnik.

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Drama na OME TV ( NUNI I 2 NORVEZANKE OBAVEZNO POGLEDAJTE )

Nove mjere u Sarajevu pogađaju nastavnike, roditelje i ugostitelje