in

NIJE JE ZVAO NA ROĐENDANSKO SLAVLJE: Andrena Čekić se ne ljuti na kuma Darka Lazića

Slatka-Tajna.Eu

Darko Lazić  je napunio 29 godina, a među prvima na društvenim mrežama čestitala mu je kolegica i kuma Andreana Čekić. Ipak, kada je pjevačica htjela lično da mu poželi srećan rođendan, Darko nije odgovarao na njen poziv, što je otkrila prilikom gostovanja u “Grand magazinu”.

– Zvala sam ga da mu čestitam, ali mi se nije javio na telefon. Ali dobro, to je on. Nije me zvao ni na rođendan, a vidjela sam da je bila i neka kućna žurka – izjavila je Andreana i dodala da mu ne zamjera, kao i da će mu čestitati sljedeće nedjelje, kada ulaze u studio da snime duetsku pjesmu

Pjevačica se dotakla i kolege Emira Đulovića sa kojim je snimila duet “Cipele” i sa kojim navodno nije u dobrim odnosima. Ona je otkrila da nemaju nikakvu komunikaciju, ali da nisu u svađi,.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nisam se direktno sa njim posvađala, već sa kompozitorom Sašom Lazićem koji je tražio pare od mene, tj zaradu od Jutjuba. Upravo zbog toga ni nema našeg dueta na zvaničnom Jutjub kanalu Grand produkcije, Pjesma je postala mega hit, a sad mi traže pare. Iskreno, ne volim da me neko pravi budalom, niti da me krade oštro je prokomentarisala Čekićeva.

(Express/Grandonline)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ovaj Zodijak može da se rasplače oko svake sitnice

Zemljotres pogodio BiH, epicentar u blizini Sarajeva