Holivudske glumice otkrile koji se glumci najgore ljube

Slatka-Tajna.Eu

Holivudske plavuše Kejt Hadson (41) i Gvinet Paltrou (48) otkrile su kako su neki od njihovih muških kolega stvarno loši ljubavnici.

Poljupci koje su razmijenili zbog filmskih uloga toliko su bili razočaravajući da su im se urezali u sjećanje, prenosi B92.

“Iskreno, imam osećaj da nisam nikada imala savršeni filmski poljubac”, rekla je Hadsonova gostujući u potkastu sedam godina starije kolegice Gvinet Paltrou pod nazivom “The Goop Podcast”.

Potom je pomenula svog kolegu s kojim je glumila u filmovima “Kako se rešiti frajera u 10 dana” i “Nije zlato sve što sija” , Metjua Mekonahija.

“Kad smo se ljubili u ‘Nije zlato sve što sija’, stajali smo u okeanu, doživeli smo avionsku nesreću, a njemu je po licu bila slina”, kazala je slavna glumica.

Na to ju je Gvinet upitala osjeća li više da joj je on kao brat nego kao neko s kime bi mogla biti u romantičnoj vezi, na što je Hadsonova rekla da se tako ponekad osjeća, ali ne uvijek.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zatim se i Gvinet raspričala i priznala kako je zbog ljubljenja s Robertom Daunijem Džuniorom imala osjećaj kao da se ljubi s bratom.

“S Robertom, kada sam ga poljubila, rekla sam samoj sebi: Ma šališ se. Ovo je doslovce kao da ljubim brata!”

Autorka knjige “The Pretty Fun” tada je ipak prozvala jednog glumca koji je prošao njen test ljubljenja, a reč je o Biliju Kradupu s kojim je glumila u “Korak do slave”.

Podsjetimo, holivudska zvezda Šeron Stoun nedavno je govorila o tome ko se od njenih kolega najbolje ljubi.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dženifer Lopez novim imidžom oduševila obožavaoce

Nadam se da ću ostati prvi, uglavnom se ja pitam