in

Bivšem fudbaleru Zvezde prijeti zatvor

Slatka-Tajna.Eu

Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Kovačević, nalazi se u velikom problemu zbog koga mu prijeti zatvorska kazna.

Francuski mediji prenose da je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Nenad Kovačević, osuđen na godinu dana zatvora uz šest mjeseci uslovno, zbog prevare u iznosu od 110.000 evra u Nimu!

Kovačević je osuđen u utorak na godinu dana zatvora uz šest mjeseci uslovno pred Krivičnim sudom u Nimu, a navodi se da Kovačević nije bio prisutan na saslušanju i nije ga zastupao advokat.

“Optužen je da je primao naknadu za nezaposlene kada više nije bio na teritoriji Francuske, i kada je paralelno zarađivao kao fudbaler u Srbiji”, rekao je predsjedavajući u Sudu, Žan Pjer Bandijera.

Sve je došlo pred Sud posle žalbe kompanije “Pole Emploi”, državne agencije Francuske koja se bavi problemima nezaposlenih, koja je zabilježena u septembru 2017. godine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Kovačević je imao odličnu platu kao fudbaler, pa je primao tada visoke dodatke i imao je skoro 208 evra dnevno, ili 6.400 mjesečno tokom 15 mjeseci. Bojim se najgoreg ako gospodin Nejmar bude otpušten iz PSŽ-a, pa moramo da mu nadoknadimo platu”, ironična je bila posljednja poruka Lubina.

Kovačević je od 2013. do 2015. bio igrač Nima, poslije čega je u 2015. igrao još za Zemun, gdje je i okončao igračku karijeru.

“Dolaskom u veliki klub kao što je Zemun stavio sam tačku na pravljenje karijere. Prevagnula je želja da sa porodicom ostanem u Beogradu. Znanje i iskustvo pokušaću da prenesem na mlađe i pomognem da napreduju”, rekao je 2015. Kovačević po povratku u Srbiju, kada su ga u klubu dočekali nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde Dušan Đokić i Milanko Rašković.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Prva kolekcija Šekspirovih drama prodata za 10 miliona dolara

BIVŠE KOLEGE NE ŽELE JOVANU NA PRVOJ: Ako se vrati svi daju otkaz