in

BIVŠE KOLEGE NE ŽELE JOVANU NA PRVOJ: Ako se vrati svi daju otkaz

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što su početkom oktobra bračni par Jovana i Željko Joksimović proslavili rođendan kćerkama Srni i Ani, pa se o tome pisalo na sva zvona, skandal koji je uslijedio nakon toga a vezan je za Jovanu zatamnio je svu ljepotu prethodnog događaja.

Naime, REM je izrekao mjere privremene zabrane objavljivanja programskog sadržaja Jutro na Prvoj TV a koju su vodili Jovana Joksimović i Srđan Predojević. Srđan je sam dao ostavku a otkaz je dobila Jovana jer nije poštovala pravilnik pa je u direktnom programu otkrila identitet malodobnika, žrtve nasilja, identitet njegove majke i prikazani su kadrovi gdje se vide njihova lica.

Nakon otkaza itekakav „tepih“ od teksta je ispisala što crneći televiziju, što njenog vlasnika u uposlenike dodavši da je opravdano ljuta jer je dobila otkaz prvo na instagramu, pa onda joj je uručen i lično. Dok se nagađa da li će Jovana otići na Pink ili na suprugovu televiziju K1 jer je poznato da je Željko 80-postotni vlasnik ove TV, uposlenici Prve TV su potpisali peticiju vlasniku u kojoj su naveli da će svi dati otkaz ako se ona vrati na televiziju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










A kao razlog naveli su njeno arogantno ponašanje prema kolegama, da je puna sebe, da je kasnila na posao, vikala, vrijeđala, da je njen kolega iz tandema Srđan svako jutro otvarao iz kutije novu košulju koju su mu morali kupiti a to je kažu kap u moru njihovih prohtjeva. Uzgred mjesečni dohodak Jovane je bio 20.000 eura. O njoj se priča kao da je riječ o transferu fudbalskog genija jer oni to znaju tako „napumpati“. A ona sada dok razmišlja kuda i šta dalje, na instagramu dijelu igricu sa svojim i Željkovim likom.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bivšem fudbaleru Zvezde prijeti zatvor

Zašto Bora Drljača nije sahranjen u Aleji velikana