in

AKO TI SE SVIĐA NEKA DRUGA, SLOBODAN SI: Raskinuli Aleksandra i Filip Car

Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Nikolić odlučila je da se obračuna sa Filipom Carem zbog njegovog flertovanja sa Minom Vrbaški, pa je stavila tačku na njihov odnos.

-Ne moraš da mi oprostiš, ja iza svojih postupaka stojim, šta god, pogriješila ili ne, ja stojim iza toga. Kao što si ovo ti, ovo što ti meni radiš, ti si takav, ti ideš od jedne, druge, pete- poručila je Aleksandra.

-Ja sam takav, tako sam navikao sa ženama. Stalo mi je do tebe, ali želim da sam opušten sa strane– izjavio je Filip.

-Pa, budi, ja ne želim da ti budem prepreka. Ti si meni otvoreno rekao šta želiš, šta ne želiš, okej, više nećemo biti zajedno i to je to- poručila je Nikolićeva.

-Ja sam sebi izgledam debil, ja bih ubio nekog da vidim da ti to radiš! Je l’ možemo biti zajedno, ali da mogu da se grlim sa drugima-, rekao je Car.

-Ja sam tebi rekla da meni smetaju Mina i Nataša-poručila je zadrugarka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Dobro, reci mi šta mogu raditi, da znam? Što se mene tiče, sa Kristijanom se možeš družiti, ali da te ne lovi za g*zicu!- rekao je Car.

Ja ne želim da se svađam sa njom, da ispadnem kao neka jadnica. Ako ti se sviđa neko, ti kaži- odbrusila je Aleksandra.

Meni se sviđa svaka mlada, zgodna djevojka! Dopada mi se Mina, ali ne bih htio da budem sa njom, jer ne želim da izgubim tebe, u tebe sam zaljubljen- poručio je zadrugar.

-Dobro, ti i ja nećemo biti zajedno, tebi se dopada neko drugi, šta god da ti treba, ja sam tu, ali ja ne mogu da budem sa muškarcem kom se dopada neka druga djevojka- ispričala je zgodna crnka.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sigurne pobjede rukometaša Borca i Sloge

Ovaj Zodijak može da se rasplače oko svake sitnice