in

Svi se hvatamo za glavu, šta joj je to trebalo: Komšije Aleksandre Mladenović užasnuti njenim izgledom!

Ne sviđa im se kako im ćerka izlazi!

Pevačica Aleksandra Mladenović pre nekoliko nedelja gostovala je u emisiji “Amidži šou” kod voditelja Ognjena Amidžića, a svojim izgledom tada je privukla buru komentara zbog svog lica.

Za medije su se oglasile i komšije poznate pevačice iz sela Žitorađa, gde je Aleksandra rođena i odrasla. Oni kažu, prema pisanju jednog tabloida, da su i roditelji pevačice zabrinuti zbog njenog lica.

– Ja sam među prvim komšijama Aleksandrinih roditelja u Žitorađi i od kada su je videli u emisiji, samo se hvataju za glavu. Ne znaju da li je botoks, peglanje, filteri… Ma šta mi znamo na selu šta se to sve danas radi, ali nije im pravo. Kuka mi njena majka svaki dan, kaže: „Rodila sam je zdravu i pravu, lepu, rumenu, a vidi je sad! Natekla sva, izobličila se! Kuku, kao da nije moje dete! Ja ne znam šta joj je trebalo da se onako unakazi, a ne smem ni da je pitam, uvrediće se, zameriće mi” – priča jedna od komšinica porodice Mladenović.

– Posle sam videla da je ona dete sama objasnila da ima neki hormonski poremećaj i da je krenula na neke specijalne tretmane. Kaže da to u početku mora tako da izgleda, a da će posle biti sve normalno i ja joj verujem. Pametna je ona, zna šta radi! – dodala je komšinica.

.republika.rs

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Biti opet na terenu je neopisivo

NEMAM VIŠE ŽIVACA ZA RIJALITI: Miki iskreno diskvalifikaiciji