in

“RODILA SAM JE ZDRAVU I PRAVU A VIDI JE SADA…” Čak i njeni najbliži nezadovoljni izoperisanim izgledom lica!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Aleksandra Mladenović prije nekoliko nedelja gostovala je u emisiji “Amidži šou” kod voditelja Ognjena Amidžića, a svojim izgledom tada je privukla buru komentara zbog svog lica.

Za medije su se oglasile i komšije poznate pjevačice iz sela Žitorađa, gde je Aleksandra rođena i odrasla. Oni kažu, prema pisanju jednog tabloida, da su i roditelji pjevačice zabrinuti zbog njenog lica.

– Ja sam među prvim komšijama Aleksandrinih roditelja u Žitorađi i od kada su je vidjeli u emisiji, samo se hvataju za glavu. Ne znaju da li je botoks, peglanje, filteri… Ma šta mi znamo na selu šta se to sve danas radi, ali nije im pravo. Kuka mi njena majka svaki dan, kaže: „Rodila sam je zdravu i pravu, lijepu, rumenu, a vidi je sad! Natekla sva, izobličila se! Kuku, kao da nije moje dijete! Ja ne znam šta joj je trebalo da se onako unakazi, a ne smijem ni da je pitam, uvrijediće se, zamjeriće mi” – priča jedna od komšinica porodice Mladenović.

– Poslije sam vidjela da je ona dijete sama objasnila da ima neki hormonski poremećaj i da je krenula na neke specijalne tretmane. Kaže da to u početku mora tako da izgleda, a da će poslije biti sve normalno i ja joj verujem. Pametna je ona, zna šta radi! – dodala je komšinica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ALo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Baš je briga: Evo šta Anabela kaže o prognozama kladioničara koje reklamira, a za koje se priča da su prevare!

Počast za 97 policajaca ubijenih i nestalih u obrani Vukovara 1991.