in

„Pravila igre“ i numera „U hladnoj sobi“

Slatka-Tajna.Eu

Grupa „Pravila igre“ sa ponosom je publici predstavila novi signle „U hladnoj sobi“. Potpuno drugačija pjesma, romantičnog i sjetnog karaktera, prikazala je bend u potpuno novom ruhu. Ovom numerom „Pravila igre“ potvrđuju da su muzički sazreli i odrasli. Sigurni smo da je to najava u novom poglavlju njihove karijere i pohoda na regionalnu muzičku scenu.

Na pjesmi su radili hit mejkeri Sonja i Miro Buljan, a aranžman i produkcija je zajedničko djelo članova benda i svima poznatog producenta Nikše Bratoša. Ova snažna ljubavna pjesma prava je jesenska poslastica kojom se nastavlja niz uspješnih singloca.

Izuzetno smo sretni i ponosni što svojoj vjernoj publici možemo predstaviti našu novi singl za koga i sam autor glazbe Miro Buljan kaže da je jedna od tri najbolje pjesme koje je ikad napisao. Znajući da je Miro Buljan autor brojnih mega hitova koji su obilježili domaću glazbenu scenu, s pravom se nadamo da će pjesma “U hladnoj sobi” naići na izvrstan prijem kod glazbenih urednika i njihovih slušatelja. Naša dva prethodna singla „Samo zbog nje“ i „Usne od šećera“, koji su zasjeli na sam vrh službene nacionalne top liste Hrtop40, pokazuju da se krećemo u pravom smjeru. Potvrda tome će biti i ovaj novi singl od kojeg imamo stvarno velika očekivanja. – za Radio Gospić istakli su momci iz benda.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Luksemburg iznenadio Crnu Goru u Podgorici

Vic dana: Prevara