in

“Kriv sam, nisam to smio sebi da dozvolim” Miki Đuričić prvi put poslije diskvalifikacije progovorio o skandalu sa Tomovićem!

Slatka-Tajna.Eu

Kaže da više nema živaca.

Voditelj Ognjen Amidžić je u ovonedeljnom izdanju svoje emisije “Amidži šou” ugostio veoma interesantnu ekipu: Radišu Trajkovića Đanija, Ivu Grgurić, Mikija Đuričića, El Buena i Aleksandra Sofronijevića, piše pink.rs.

Miki je odma na početku emisije otkrio “gde je nestao” posle diskvalifikacije iz “Zadruge 4”.

Ostao mi je telefon tu… Ne moram se vraćati, bolje ovo, planiramo kuvanje neko, ako Bog da da krene na Red TV-u. Mi smo puni tih zanimljivih jela, jedemo crevca, škembiće, krvavice – rekao je Miki.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku











Đani je zatim progovorio o hit snimku koji je preplavio internet, na kom on odbija da uzme bakšiš.

Imam i ja obraza malo, nekad se zabrojim… To je stvarno bio moj veliki prijatelj, dobio je sina. On krenuo na limit, ja mu kažem nemoj burazeru… A imam jednog druga, on mi daje pare, dok se gledamo u oči, kad sklonim pogled on prestaje, ja sam ga gledao dok se nije onesvetio – istakao je Đani.

Miki se zatim osvrnuo na svoj sukob sa Vladimirom Tomovićem.

Iskontrolisao sam se jednom, dva puta, treći put nisam mogao, noć pre toga sam izneo stav, čovek me vređao. Ja sam ga pitao od koga sam ukrao, on mi se uneo u facu, ja sam gurnuo… Kriv sam, nisam smeo to sebi da dozvolim, trebalo je da se iskuliram, ali izgleda da ja više nemam živaca za to. Nije trebalo tako da odreagujem. U godinama sam kad nisam spreman da fejkiram, da pravim priče, kod mene je tako kako je, šta da radim – istakao je Đuričić.

pink.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ugasila sam sve naloge na društvenim mrežama

Zmajevi večeras protiv Poljske traže bodove za ostanak u Ligi A