in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Već sada si trudna, a da to i ne znaš

Slatka-Tajna.Eu

Zanima me da li smo moj momak i ja stvoreni jedno za drugo. Oboje smo Lavovi u horoskopu i zajedno smo dvije godine. Odlično se slažemo i drugi misle da bismo se trebali uzeti, ali mi nikada nismo pričali na tu temu. Šta nas sutra čeka?

Šifra: Lavovi, Kiseljak

– Iako se odlično slažete i dobro funkcionirate zajedno, moram reći da ste oboje smotani. Jer, da nije neplanske trudnoće, vi biste se sto godina zabavljali i nikada se ne biste odlučili za brak. Dakle, ostat ćeš trudna, a mislim da ćeš to saznati baš danas dok čitaš ovaj magazin. Sretno!

Imam velikih problema, pa Vas molim draga Kleopatra da mi kažete šta će biti sa mojim brakom. Muž se veoma promijenio, postao je čudan pa se bojim da će izgubiti posao, a ja njega. Zato Vas molim da mi kažete šta će biti sa našim životima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Supruga, Tuzla

-Vaš muž je pomalo neiživljena osoba. Kada je trebao da radi takve stvari glumio je zrelost. Sada kada je uspio u poslu i kada je stekao nešto počinje da živi raskalašeno. Vašem braku uskoro dolazi kraj. Iako Vi niste za to, nećete moći da trpite njegove postupke. Jedina sreća je što nemate djece.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bela Hadid u zagrljaju unuka Džeka Nikolsona

OPERACIJA SAŠE KOVAČEVIĆA KOJA JE PODIGLA BURU: Tvrde da se BOTOKSIRAO, ali priča iza njegovog natečenog lica će postidjeti mnoge