in

Bez obzira na tabelu želimo dobar rezultat

Slatka-Tajna.Eu

Fudbalska reprezentacija Srbije u srijedu će igrati utakmicu četvrtog kola grupe 3 Lige nacija B protiv Turske u Istanbulu, a pred trening na stadionu “Turk Telekom” selektor Ljubiša Tumbaković istakao je da bez obzira na stanje na tabeli žele ostvariti dobar rezultat.

Srbija je uoči duela u Istanbulu imala polovičan učinak. Prvo je u gostima savladala Norvešku u polufinalu baraža za EURO 2020, a zatim neočekivano u Beogradu u Ligi nacija poražena od Mađarske.

“Svi igrači koji su došli su reprezentativci Srbije, a u ovom oktobarskom ciklusu smo imali prioritet, a to je plasman u finale baraža za plasman na EURO i mi smo taj cilj ostvarili. Na okupljanje smo doveli tridesetak igrača, u dogovoru sa klubovima neke igrače smo oslobodili, a bez obzira na stanje na tabeli učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat”, rekao je Tumbaković, prenosi Fudbalski savez Srbije.

Srpski selektor je pojasnio da u ovom ciklusu za njih Liga nacija nije pretjerano važna, nego da je kljčna bila utakmica u Oslu.

“Nemamo najbolji rezultat u Ligi nacija, a već sam rekao šta nam je bio prioritet u septembarskom i oktobarskom ciklusu. Igrali smo u Oslu jako zahtjevnu utakmicu, a Liga nacija sada nema tu dimenziju kao u prethodnom ciklusu. Imamo sjajne igrače, ima ih i selekcija Turske, ali vidite da sve to nije garancija da možete biti prvi ili drugi na tabeli”, naglasio je Tumbaković i osvrnuo se na selekciju Turske i njene pojedince:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Turska ima sjajne pojedince. Obratićemo pažnju na sve igrače, ali ako bih sada otkrio plan ne bi bilo dobro.”

Predrag Rajković, golman reprezentacije Srbije, uvjeren je da će protiv Turske pružiti dobru partiju.

“Kao i u svakom meču, mi ćemo da idemo na pobjedu. Znamo da će biti teško, ali daćemo svoj maksimum i vidjećemo kako će biti”, rekao je Rajković.

Poredak u grupi 3 nakon tri odigrana kola: Rusija 7 bodova, Mađarska 6, Turska 2, Srbija 1.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Žene širom svijeta vrelim fotkama slave dan bez grudnjaka

HAOS U NAJAVI! Ljupka Stević večeras ulazi u “Zadrugu” i to u društvu ovog muškarca!