in

Suzana Mančić progovorila o porodičnoj tragediji: “Rodila sam dijete koje nije preživjelo”

Slatka-Tajna.Eu

Suzana Mančić gostovala je u emisiji Među nama u kojoj je šokirala priznanjem kako je u mladosti rodila dijete koje nije preživjelo.

Naime, tema emisije između ostalog bio je pobačaj koji je doživjela Chrissy Teigen. Suzana je komentirala kako smatra da fotografije iz bolnice koje je Chrissy objavila nisu trebale završiti na društvenoj mreži.

“To ne može netko komentirati tko to nije doživio. Ja sam to doživjela”, kazala je Suzana, a voditeljica ju je u čudu prekinula.

“Govoriš li o pobačaju?”, pitala je zbunjeno voditeljica, a Suzana joj je odgovorila potvrdno.

“To su nove informacije, ja to nisam znala”, kazala je voditeljica, koja nije mogla sakriti iznenađenje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Možda nije trebalo da ovo kažem. Ja sam doživjela istu situaciju. Sjećam ga se i sjećat ću se cijelog života, ali ne bih voljela ovakvu vrstu dokumenta. Rodila sam dijete koje nije preživjelo”, kazala je Suzana.

“A sad zamislite situaciju. Bolnica u Srbiji, u Beogradu. Gdje leži nas šest žena, gdje dolazi posjeta, nose lonce, hranu, tetke, stričevi, babe, i kažu ‘Vidi, Suzana Mančić’, to je isto kao društvene mreže, a to je bio samo moj bol. To je tvoj teret, tvoje dijete i nitko ga neće razumjeti, samo ti”, kazala je Suzana.

Inače, Suzana Mančić iz osmogodišnjeg braka s Nebojšom Kunićem, bubnjarom nekad popularne grupe Sedmorica mladih, ima kćeri Teodoru i Nataliju. Od 2018. u braku je s grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom.
(Express/index)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Crtani film, papagaj, mačke, previše seksa

Zgodni doktor usijao internet – žene "poludjele" za plavookim hirurgom