Držao sam ga za ruke

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač narodne muzike Borislav Bora Drljača preminuo je u nedjelju, 11. oktobra, u 80. godini života, a njegov sin Vladimir potvrdio je da je njegov otac umro u okruženju porodice, u svom domu.

Drljačin nasljednik ispričao je da se njegov otac borio do posljednjeg daha i da ga je držao za ruku kada je preminuo.

“Tata je odjednom počeo da se guši, voda mu je ušla u pluća. Borio se do poslednjeg daha, ali nije uspeo. Brzo je otišao hvala Bogu, nije imao strašne bolove”, rekao je Borin sin i dodao:

“Držao sam ga za ruke dok je umirao. U tim trenucima je pokušao nešto da mi kaže, ali nije mogao da priča. Preminuo je u krugu porodice. Pored njega su bili moja supruga Slavica, mlađi brat Matija i tatina rođena sestra Milica”, ispričao je Borin sin.

Drljačin nasljednik je otkrio sa kojim zdravstvenim problemima se sve suočio njegov otac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Tati je na debelom crevu dijagnostikovan maligni melanom, koji je počeo da se širi. Otišao je na mozak, pa je Bora išao na četiri, pet zračenja, a potom su ga otpustili kući. Otežano je pričao, dva puta je umeo da me pita za istu stvar”, rekao je Vladimir za “Informer“.

Bora je bio je jedan od najpopularnijih pjevača u bivšoj Jugoslaviji.

Stekao je status Istaknuti umjetnik i dobio je nagradu za životno djelo. Snimio je više od 50 nosača zvuka na kojima se nalazi oko 400 pjesama. Prodao je više od pet miliona ploča i kaseta. Nastupao je po cijelom svijetu, a najviše u Americi, Kanadi, Australiji i zapadnoj Evropi.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KAD SE JELENA KARLEUŠA NAPUCA, SVI PADAJU U TRANS!

DRŽAO SAM GA ZA RUKE DOK JE UMIRAO, POKUŠAO JE NEŠTO DA KAŽE: Drljačin sin iznio POTRESNE DETALJE, a evo ko je bio s njim do KRAJA