in

Đole Đogani otkriva: „Neću da mi djecu etiketiraju zbog tuđih postupaka i djela!“

Slatka-Tajna.Eu

Porodica Đogani već duže vrijeme ne živi u miru i slozi, a u ekskluzivnom razgovoru za SVET Đole Đogani otkriva da familiji nikada ne okreće leđa.

Denser smatra da je rijaliti program neprikladan sadržaj, u tuđe živote se ne meša, ali kada je riječ o njegovoj porodici ipak ne može da ostane imun.

– Ja svoju porodicu čuvam, a sve članove familije, koja je zaista velika, volim, poštujem, ukoliko sam u mogućnosti – pomognem ili dam savjet i želim im svako dobro. Nikoga se ne odričem, ali želim da se ogradim od svih postupaka i djela koja su učinili drugi – piše svet.

 

– Da li vi možete da kontrolišete i budete odgovorni za nešto što je uradio vaš brat, snaja, bratanica, sestra, otac…? Umoran sam više da odgovaram na pitanja koja se lično mene ne tiču. Nedavno je izašla je pjesma „Zabranjena ljubav“ i nalazi se u trendingu u cijelom regionu, međutim, sve to je zatrovano ružnim i neodgovornim ponašanjem ljudi iz moje familije. Dokle više? – kaže Đogani i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

– Tri godine rijalitija, iznošenje laži, neosnovani napadi, razne smicalice i budalaštine radi privlačenja pažnje, ne želim da pominjem imena, oni su za mene beznačajni. Želim da zaštitim djecu koja ne treba da se stide zato što u porodici postoje neodgovorni ljudi. Oni imaju svoju budućnost i treba da je kreiraju po svojim zaslugama, a ne da ih neko etiketira samo zato što nose isto prezime.

(Express/svet)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Đorđe David iznenadio fanove licem u zavojima

MMF: Manji pad ekonomije u BiH nego u Hrvatskoj i Crnoj Gori