in

Ana Nikolić posetila Rastu u zatvoru! Nastao je haos! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Ana Nikolić (42) navodno je u zatvoru posetila Stefana Đurića Rastu (30), koji je nedavno uhapšen zbog veće količine droge koja je pronađena u stanu u kom živi.

Nikolićeva je zbog toga prekinula odmor u Dubaiju i vratila se u Beograd, kako bi od Rastinih roditelja preuzela ćerku Taru, koja je boravila kod oca dok je ona bila na odmoru, tvrdi Srpski telegraf.

Uznemirena Ana navodno se direktno zaputila u pritvorsku jedinicu u kojoj je napala repera zbog toga što je, piše pomenuti list, konzumirao narkotike dok je ćerka bila kod njega.

– Ana je tražila da poseti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je videla, počela je da viče da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izvelo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbesnelo, pa mu je zapretila da će tražiti da mu se oduzme starateljstvo ukoliko ne prestane da se drogira – govori pevačicin prijatelj i dodaje:

– Svađa je bila toliko žestoka da su stražari morali da reaguju da bi ih smirili. Rasta joj je sve vreme ponavljao da ne želi više da je vidi i da se ne vraća i ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da može da je tuži Centru za socijalni rad što konzumira alkohol. Kada su videli da ne mogu da smire bivše supružnike, policajci su prekinuli posetu i zamolili Anu da napusti prostoriju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ana Nikolić je informaciju o hapšenju Stefana Ðurića Raste saznala u Dubaiju dok je bila na odmoru i tamo je doživela slom živaca jer je njihova ćerka ostala sama, piše pomenuti list.

Navodno je odmah kontaktirala s bratom Markom, koji je preuzeo Taru i vodio računa o njoj dok se pevačica nije vratila.

Iz pomenutog medija tvrde da su pokušali da stupe u kontakt sa Anom, ali do zaključenja broja nije odgovarala na pozive na broj poznat redakciji.

 

 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ponovo su otputovali iz Srbije… Za Marka i Lunu ljeto još nije završeno! (Video)

Zašto novorođene bebe plaču kad sjednete, a prestanu čim ustanete?