Tvitovi Bore Drljače koji su nasmijali mnoge

Slatka-Tajna.Eu

Nakon vijesti o smrti pjevača Bore Drljače na tviteru je neko opravdano napisao “Tviter svet ostao bez jednog uvaženog člana”.

Pjevač narodne muzike Borislav Bora Drljača preminuo je u nedelju, 11. oktobra, u 80. godini života.

Pored porodice, prijatelja i kolega, od Bore su se oprostili mnogi fanovi na društvenim mrežama, gdje je stekao veliko poštovanje i ljubav mlađe publike.

Kao što je poznato, Drljača je bio aktivan na Tviteru i svojim duhovitim objavama zamijavao je korisnike ove društvene mreže, takođe je umio da učini da se mnogi zamisle zbog njegovih riječi, a neko je nakon vijesti o Borinoj smrti opravdano napisao “Tviter svet ostao bez jednog uvaženog člana”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bora je na ovoj društvenoj mreži kratko, duhovitno, ali i ozbiljno pisao o detaljima svog života, a njegov čuveni tvit “Ovaj dan je za odmor i uživanje, kao i svaki dugi”, citiraju mnogi.

“Rada nije gledala serije pet dana, pa sada vraća programe, premotava da sve nadoknadi. Ja gledam utakmicu u kuhinji zato što sam džentlmen, da se ona može hvaliti komšinicama “, jedan je od pjevačevih tvitova koj je nasmijao sve.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PROCURILA FOTOGRAFIJA SEVERININE NEĆAKINJE! Sve najbolje naslijedila od tetke, a evo kako izgleda!

Evo u kakvim je odnosima sa Luninom sestrom: Mateja Matijević otkrio šta se krije iza snimka na kome ljubi maloljetnu Ninu!