in

I SE*SI SENJORITA VOLI PILETINU! U vezi sa sedam godina mlađim vaterpolistom!

Slatka-Tajna.Eu

Kako STAR piše, pjevačica je već dva mjeseca zaljubljena i uživa u ljubavi sa Nikolasom Saveljićem, uspješnim crnogorskim vaterpolistom i sinom poznatog fudbalera Niše Saveljića. Mnoge djevojke nisu ostale imune na izgled zgodnog sportiste koji ima samo 22 godine, ali je njega uspjela da zavede samo Milica.

– Milica i Nikolas upoznali su se prošle godine u Crnoj Gori. On inače već četiri godine unazad živi u Los Anđelesu, ali preko ljeta dolazi u Crnu Goru gdje mu je porodica za koju je baš vezan. Milica mu se dopala na prvi pogled, kao i on njoj. Tada kada su se upoznali ništa se konkretno nije dešavalo, međutim, pre nekoliko mjeseci počeli su preko instagrama da se dopisuju, on je vrlo kulturno i džentlmenski bio nastrojen, što se njoj izuzetno dopalo. Nije bio navalentan – piše star.

– Kada se stišala situacija sa koronom, on je prvim avionom došao iz Amerike, da bi se prije dva mjeseca on i Milica sastali kada je ona boravila u Crnoj Gori i tada su sa zajedničkim prijateljima izlazili da bi shvatili da je među njima kliknulo nešto i da su ipak više od prijatelja. Koliko znam, oni su započeli vezu, ali o tome zna baš mali broj ljudi. Ne žele da o tome pričaju jer ne znaju kako će se njihova veza razvijati, ipak je u pitanju i ljubav na daljinu. Mnogo su slatki kao par, i ono što je Milici izuzetno važno, iako je mlad, ambiciozan je, siguran u sebe i nema problem što se Milica bavi pjevanjem – priča nam izvor, a pjevačica i Saveljić se od nedavno prate na Instagramu i lajkuju slike jedno drugom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nikolas je nedavno dao intervju za jedan tabloid gdje je nagovijestio da postoji djevojka koja mu se sviđa, a mnogi su u njegovim riječima prepoznali upravo sek*si senjoritu.
(Express/star)

The post I SE*SI SENJORITA VOLI PILETINU! U vezi sa sedam godina mlađim vaterpolistom! appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Osam razloga zbog kojih će vas žena prevariti

Kolege potresene nakon smrti Bore Drljače