in

Evo u kakvim je odnosima sa Luninom sestrom: Mateja Matijević otkrio šta se krije iza snimka na kome ljubi maloljetnu Ninu!

Slatka-Tajna.Eu

Ona se, naime, slomila pred cimerima iz Bijele kuće, rasplakala i priznala da i dalje voli svog bivšeg dečka iz prethodne sezone rijalitija Mateju Matijevića, kog nije preboljela iako je željela da oda takav utisak, kao i da joj je neizmjerno žao što je obmanjivala svog dečka sa kojim je bila sve do ulasku u aktuelnu sezonu.

Tara nije mogla da se kontroliše, te se sa suzama u očima prisjetila Mateje i ljubavi koju su imali, a svima je više nego jasno da joj veoma teško pada to što više nisu zajedno.

„Vidio sam to, koliko god da se trudim da ne pratim šta ona tamo radi – od toga ne može da se pobjegne, svi mi šalju sa svih strana, tako da sam upućen i znam šta se dešava. Nemam šta puno da kažem na tu temu, žao mi je što se tamo slomila pred svima, što je prostor podsjetio na mene i ono što smo imali, što je plakala… Nadam se da će da se izdigne i da neće više to sebi dozvoljavati“, štur je na riječima bio Mateja, kog smo upitali i da li on osjeća još uvijek nešto prema Tari, kao i to da li postoji šansa da ponovo budu zajedno.

„Ne, ne osjećam ništa prema njoj. Emocije su potpuno nestale, u novoj sam vezi, o kojoj ne bih da pričam, ali mi je lijepo… Tako da ne, apsolutno ništa više ne osjećam prema Tari, niti postoji mogućnost da se ponovo nešto vrati, ukoliko bismo vrijeme provodili zajedno“, isključiv je on.

Ipak, Tara ga je svojim ponašanjem pozitivno iznenadila u novoj, četvrtoj sezoni „Zadruge“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










„Čini mi se da je uvidjela greške iz prethodne sezone, pa da je uspjela da ih donekle iskoriguje sad, u „Zadruzi 4″… Dosta je bolja, ali ne osjećam ništa prema njoj niti nas vidim jedno kraj drugog“, podvlači Matijević.

Na pitanje šta se dešava između njega i Nine Đogani, s obzirom da su se zajedno provodili na splavu, gdje su pali i poljupci kazao je sljedeće:

“Ništa se ne dešava, pitali su me da dođu preko mene na splav, ona i njen dečko… To je Gagijeva kćerka, od mog drugara, nema šta da se dešava. Tu je bio i njen dečko, tako da sve je jasno.”

POVEZAN VIDEO:

.

Izvor: Scandal

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tvitovi Bore Drljače koji su nasmijali mnoge

PONEDJELJAK JE I SVI STE TU: Počela sjednica Kolegija SDA…