Djevojka otkrila zašto je istetovirala Bikovićev lik

Slatka-Tajna.Eu

Jovana Popović, djevojka koja živi u Njemačkoj, postala je poznata širom regiona nakon što je istetovirala lik glumca Miloša Bikovića na butini.

Glumac ju je šerovao sa šaljivim komentarom: “Dobro sam prošao”, s obzirom na to da je tetovaža urađena na boku, nekoliko milimetara od guze.

Popovićeva je u razgovoru za Telegraf otkrila da je iznenađena pažnjom koju je privukao uradak njenog brata – tatu majstora.

“Gledala sam film “Južni vetar”, u kojem se Miloš zove kao i moj brat, Petar. U filmu, Biković na početku filma vozi karting, kojim se moj brat bavio kao klinac. Uz to, vozi BMW-a, kao što i mi u porodici svi vozimo”, rekla je Jovana.

Ističe da ni ona ni brat ne znaju kako je fotografija došla do srpskog glumca, već da su je samo ugledali na njegovom storiju na Instagramu.

Međutim, iako je ovo tetovaža o kojoj se najviše priča, Jovana kaže da joj ta nije najdraža.

“Najdraža tetovaža na meni je lik mog brata. Jako smo vezani, tako da mi je ta tetovaža najlepša i najdraža”, ističe ova devojka.

Pored mnoštva pozitivnih i šaljivih komentara, ima i onih uvredljivih i pogrdnih. No, Jovana kaže da je to ne dotiče.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Mene lično nijedan komentar nije rastužio. Živimo u 21. veku, gde svako sme da ima svoje mišljenje i može da radi šta god hoće”, kaže Jovana.

Ona je rekla da ima želju da upozna Miloša, a na pitanje da li bi voljela da se, možda, pojavi u “Južnom vetru”, odgovorila:

“Drago bi mi bilo da upoznam Bikovića, a pojavljivanje u novom delu ‘Južnog vetra’ bi bilo nešto novo za mene, jer nikada nisam razmišljala o tome da budem, neka, javna ličnost.”

Jovana na tijelu ima i tetovažu na engleskom, koja u prevodu znači: “Nisam rođena u Srbiji. Srbija je rođena u meni”.

“Da, volim Srbiju i ne stidim se toga. Zato imam više tetovaža o Srbiji.

(Telegraf.rs)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“I dalje mislim da će Novak osvojiti najviše slemova”

OGLASILA SE ŽENA OD SULTANA NAKON INCIDENTA U KLUBU: Otkrila nove detalje obračuna – ZGRANUĆETE SE KAD ČUJETE KO JE NAPADAČ!