in

VRATA DO VRATA A NE PRIČAJU! Evo zbog čega se ne podnose Živojinovići i Đokovići!

Slatka-Tajna.Eu

Lepa Brena odlučila je da investira novac u nekretninu, i to kakvu. Da li je slučajnost ili ne, tek nešto malo poslije prodaje preostalog udjela u „Grand produkciji“ najveća zvijezda bivše Jugoslavije odlučila je da pazari sprat u novoj kuli u luksuznom naselju „Vest 65“ na Novom Beogradu.

Iako je sve još u izgradnji, te nisu čak ni prozori postavljeni, ona sa suprugom Bobom i arhitektama često obilazi gradilište. Popularna pjevačica ispoštovala je sve zaštitne mjere, pa je sem maske, kojom se bori protiv korone imala i šlem na glavi, koji je obavezama na gradilištu.

 

Živojinovići su nekih sat vremena proveli na građevinskom prostoru, gdje su dogovarali nastavak poslova i konsultovali se oko materijala koji će biti korišćeni u izgradnji ove luksuzne stambene jedinice. U cijelu priču od samog početka uključen je i najmlađi Živojinović, Viktor koji skoro svakodnevno nadgleda radove. Nasljednik je čak postavio i oglas u kom zbog, kako je naveo, proširenja posla traži dodatne radnike na poslovima čišćenja, fasade, krovova, staza, podova i grafita, tako da postoji mogućnosti da se Viktoru žuri da se što prije useli u ovaj po svim kriterijumima luksuzan kraj i zgradu.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nije isključeno ni da Živojinovići konačno prodaju vilu na Bežanijskoj kosi, za koju je Brena nedavno izjavila da im je postala prevelika jer u njoj žive samo ona Boba i Viktor, pa su ovdje našli svoju novu oazu mira koja važi za jednu od najsigurnijih u Beogradu jer je opremljena fizičkim obezbjeđenjem, video nadzorom i ostalim pogodnostima, u koje svakako spadaju i garaže iz kojih se privatnim liftom dolazi do stana. Sad koliko će mir baš tu da vlada, nije poznato jer u istom stambenom bloku svoj penthaus ima i Novak Đoković, koji je kupio prije dve godine, a čija porodica godinama ne razgovara sa Živojinovićima. Opšte je poznato da porodica Živojinović nije u dobrim odnosima sa Đokovićima, ali biće neizbježno da se u nekom momentu sretnu u ovom novom luksuznom naselju, pa će takvi susreti biti zanimljivi ostalim stanarima. Odavno je poznata priča, koja je bila i u svim medijima, da kada je još bio klinac Novak, njegov otac Srđan je od Bobe zatražio finansijsku pomoć u vezi tenisa i daljeg usavršavanja njegovog sina, koju iz nekog razloga od bivšeg tenisera nije dobio, pa poznavaoci gradskih priča kažu da njihova netrpeljivost datira još od tada te se izbjegavaju u širokom luku.

“Nikola Pilić, kod koga je Novak u to vrijeme bio na Akademiji, otišao je sa suprugom u Monako i razgovarao s Filipom Cepterom u vezi s Novakom. Rekao je da je saglasan da pokrije troškove Novakovog boravka na Akademiji, što je tad bilo 300.000 maraka za četiri godine i što nam je bila ogromna pomoć u to vrijeme. Filip Cepter poslije toga pozove Bobu, koji mu doslovce kaže: „Novak je dobar, ali ima bolesno srce, bolesnu petu i tatu koji je nemoguć za saradnju“. To mi je ispričao direktor Ceptera u Beogradu, a to će vam potvrditi i Nikola Pilić“ – rekao je Srđan.”

(Expresstabloid/svet-skandal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Partizan poslije dva produžetka izgubio od Budućnosti

Ova djevojka ima najduže noge na svijetu