in

M:tel i Elta-Kabel onemogućili besplatno gledanje reprezentacije BiH

Slatka-Tajna.Eu


Iz Telemach BiH obavijestili su cjelokupnu javnost Bosne i Hercegovine da su svi građani mogli da gledaju fudbalsku utakmicu naše reprezentacije i Sjeverne Irske preko EON aplikacije, osim korisnika preko M:tel i Elta-Kabel mreže, koji su u tome iz nepoznatog razloga onemogućeni.

Kompanija Telemach je uputila zvaničan dopis rukovodstvu M:tel-a sa pitanjem zašto samo korisnicima M:tel mreže nije bilo dostupno da gledaju najbolje fudbalere BiH, ali nisu dobili pojašnjenje da li je u pitanju njihova zvanična odluka o zabrani ili je do problema došlo usled tehničkih poteškoća na M:tel mreži. Jedini odgovor koji je stigao od njih je da će provjeriti.

Svi gledaoci u Bosni i Hercegovini preko svih ostalih mreža koje nisu pod direktnim upravljanjem M:tela, preko EON aplikacije mogu da gledaju sve sadržaje besplatno ovog vikenda na kanalima: Nova BH, Nova S, Nova TV HR, N1 BIH, N1 SRB, N1 HR, Pikaboo, Vavoom, GRAND TV, GRAND 2, IDJ TV HD, Lov i ribolov, Brainz, Nova Sport, SK 1 BH, SK 2, SK 3 , SK 4, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10, SK 1 HR, SK HD, SK Esports, SK GOLF i FIGHT CHANNEL.

Kompanija Telemach uputiće zvaničan zahtjev i Regulatornoj Agenciji za Komunikacije BiH (RAK) za objašnjenje, zašto je EON aplikacija bila nedostupna samo korisnicima preko M:tel i Elta-Kabel mreže.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MARIJA ŠERIFOVIĆ OPLELA PO KARLEUŠI: Ona je jedno asocijalno đubre

Ne znate šta obući? Neka vam jesenji outfiti Leyle Hajrović posluže kao inspiracija