in

KOMPLIMENTI NE PRESTAJU: Severina objavila sliku iz rodnog mjesta

Slatka-Tajna.Eu

Severina objavila je fotografiju iz Splita te dobila više od 35 hiljada lajkova u samo nekoliko sati.

“[Marmontova ulica] meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz ‘nove muzičke’ u Cheerija na najbolje tople sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (ako neko pita… siromašna četvrt, Braće Santini 10…),a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more. Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme. Naprimjer, uživo slušaš Olivera Oprosti mi pape iz Marmontove jer nemaš kartu za splitski festival. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli… Ala koji gušt… Tog vonja više nema, neko bi reka ‘Fala svetom Frani’, ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti… letin!” napisala je 48-godišnja pjevačica uz fotografiju u vrućim hlačicama za koju je dobila brojne komplimente.

View this post on Instagram

[Marmontova ulica] meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz “nove muzičke” u Cheerija na najbolje tople sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (ako neko pita… siromašna četvrt, Braće Santini 10…),a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more. Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme.Naprimjer,uživo slušaš Olivera “Oprosti mi pape”iz Marmontove jer nemaš kartu za splitski festival. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli… Ala koji gušt… Tog vonja više nema, neko bi reka ”Fala svetom Frani”😂, ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti… letin! #split #myhometown #marmontova #proud #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Izuzetno lijepa žena”, “Prelijepa Severina”, “Ljepoto”, samo su neki od komentara.

Inače, Severina i Igor Kojić posljednjih su mjeseci, čini se, razdvojeni. Ove godine nisu si čestitali ni godišnjicu braka, iako su to dosad redovito radili. I dok Severina objavljuje fotografije iz Dalmacije, Kojić je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio da je posjetio Kosovo.

(Expresstabloid/index)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BOJAO SE JE , DOK NIJE DOSAO ON

Zašto se Plenković nikada nije ogradio od Herceg-Bosne?