Era Ojdanić u suzama zbog smrti Bore Drljače

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Bora Drljača preminuo je danas u 80. godini života, a njegovog prijatelja i kolegu Eru Ojdanića pogodila je tužna vijest.

Eri je teško zbog smrti prijatelja, a prije nekoliko dana zvao je Boru koji mu se nije javljao na telefon. Tada su njegova djeca, kako Ojdanić pretpostavlja, napisali poruku da Bora ima karcinom na mozgu i da je u teškom stanju.

“Jao, Bora je umro pre pola sata. Mnogo mi je teško, našli su ga pre pola sata, umro je. Moj drug, kolega i prijatelj”, rekao je Era za Telegraf.rs vidno potrešen i u suzama.

“Bio je dobar čovek, kolega, pevač, prijatelj, duša od čoveka.. Videli smo se poslednji put pre mesec dana na jednom snimanju na Grandu. Tada je izašao iz bolnice, malo se kao bio oporavio”, rekao je pjevač.

“Pre četiri dana sam ga zvao, nije mi se javio, verovatno su mi deca napisla poruku da je bio u bolnici, da ima karcinom na mozgu, da je došao kući i da je u teškom stanju”,  zaključio je Ojdanić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku











Preminuo Bora Drljača


U posljednjih nekoliko mjeseci Drljača je više puta bio hospitalizovan. U junu je ponovo primljen u bolnicu, na hirurško odjeljenje onkologije u Kliničkom centru Srbije, ovaj put radi liječenja melanoma na koži. Operisan je i otklonjen mu je melanom, kao i žlijezde koje su se nalazile oko njega.

Bora je za Telegraf.rs nedavno podijelio kroz šta je prošao, nakon operacije debelog crijeva.

“Bio sam na operaciji, više sam proveo vremena u bolnici nego kod kuće za ovo vreme izolacije. Bolje mi je i sigurnije bilo u bolnici nego kod kuće. Bio sam više od mesec i po dana u bolnici, zbog tromba koji sam dobio nakon operacije debelog creva. Za to nema operacije, nema lekova, nego samo ležanje i injekcija, jedna ujutru, uveče ili preko infuzje. Tako da sam bez veze proveo mesec i po dana u bolnici, dosladilo mi ležanje, nisam znao da hodam kad je trebalo da idem kući”m rekaon je Bora 12. maja.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bajević ostaje do kraja novembra

“Plašila sam se BIVŠE svekrve, umalo nisam POGINULA u Turskoj” Emina Jahović ispoviješću ŠOKIRALA javnost