in

TUŽNA VIJEST IZ ZENICE: Preminula članica Naše stranke Meliha Salčinović

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2020/10/meliha_salcinovic_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/10/meliha_salcinovic_1.jpg”,”caption”:”Meliha Salu010dinoviu0107 (Foto: Facebook)”,”bg”:”373737″}]

“Duboko potreseni i ožalošćeni, još uvijek u nevjerici pokušavamo prihvatiti činjenicu da istaknuta članica Naše stranke više nije među nama. Svima nama ostaje ogromna drugarska i emotivna praznina zbog nenadoknadivog gubitka divne i jedinstvene osobe. Njen odlazak je nenadoknadiv gubitak za Našu stranku, a vjerujemo i za građane i građanke Zenice, u ime kojih je Meliha uvijek dizala svoj principijelan i nepotkupljiv glas”, saopćeno je iz Naše stranke.

Zbog epidemije koronavirusa, Naša stranka nema načina da organizira komemorativno okupljanje.

“S tobom u srcu i mislima, draga Meliha, idemo nepokolebljivo dalje. Počivala u miru. U lijepim uspomenama svih nas koji smo te poznavali, ostat ćeš zauvijek”, navodi se u posljednjem pozdravu istaknutoj članici, piše Fena.

Meliha Salčinović rođena je 28. maja 1970. godine u Zenici, gdje završava osnovnu i Srednju muzičku školu. Po okončanju srednjoškolskog obrazovanja, upisuje i uspješno završava Muzičku akademiju u Sarajevu. Od 1993. godine radila je u Muzičkom školskom centru Zenica, a od 1999. u Srednjoj muzičkoj školi u Zenici kao profesorica teoretskih muzičkih predmeta. Od 2006. do 2014. godine obavljala je dužnost direktorice Srednje muzičke škole Zenica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Od 2018. godine je bila vijećnica u Vijeću Grada Zenica.

Volonterski je bila angažovana u raznim društvima i udruženjima iz oblasti kulture. Sudjelovala je u organizaciji kulturnih manifestacija u lokalnoj zajednici i Kantonu.

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ŠTO SE MORA NIJE TEŠKO: Sofija Vergara oduševila brojne obožavaoce

NAKON SANKCIJA ZA IRANSKE BANKE: Teheran optužio Ameriku za ”ekonomski terorizam”