Rastu u zatvoru provociraju pjesmama Ane Nikolić

Slatka-Tajna.Eu

Reperu Stefanu Đuriću Rasti (30) određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično djelo trgovine opojnim drogama, a kako navode mediji, Rasta je glavna je tema u Centralnom zatvoru.

Iako je Rasta jedan od najpopularnijih muzičara, zatvorenici ga navdno nisu prihvatili i predmet je zbijanja šala, piše “Kurir“. Tokom dnevnih šetnji u dvorištu zatvorske jedinice navodi se da mu dobacuju: “Du**j ga, Risto”, “Gde su ti naduvani redovi” i navodno mu pjevaju pjesme njegove bivše žene Ane Nikolić.

Rastin neimenovani prijatelj koji je navodno upoznat sa situacijom ističe da reper ne odgovara na provokacije i ne obazire se na iste, ali da mu nimalo nije svejedno bog situacije u kojoj se našao.

“Rastina majka je bila sa advokatom u poseti sinu u zatvoru. Donela mu je garderobu i sve što mu je potrebno za ličnu higijenu. Ženi uopšte nije bilo prijatno kad ga je videla u tom okruženju. To mu nije pokazala da se on ne bi osetio loše, ali tek joj je bilo teško kad je čula šta sve njen mezimac sluša i trpi u zatvoru”, rekao je Rastin prijatelj za pomenuti list.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Osuđenici koji su godinama tu su nemilosrdni prema novim zatvorenicima, a Rasta uopšte nije prihvaćen. Pojedinci se šale na njegov račun, ismevaju ga i on sve to trpi u sebi”, ispričao je izvor.

Podsjetimo, Rasta je priveden 2. oktobra u Beogradu i tom prilikom mu je pronađena marihuana, a nakon pretresa reperovog stana policija je pronašla još oko 800 grama ove droge.

Rastu Više javno tužilaštvo tereti za krivično djelo trgovine opojnim drogama, a na saslušanju negirao krivično djelo i u odbrani je rekao da je marihuanu držao zarad ličnog korišćenja.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Švarcman najbolje opisao kako je igrati protiv “velike trojke”

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU! Andreana Čekić udarila na Radu Manojlović!