in

Oglasio se muž Tanje Savić i objasnio ko je plavuša koju je pred svima grlio i ljubio

Slatka-Tajna.Eu

Nedavno je isplivao video-snimak na kom muž Tanje Savić, Dušan Jovančević, u provodu, grli i ljubi plavušu, te se spekulisalo da ima novu ljubav, ali on tvrdi suprotno.

Domaći mediji nedavno su objavili video-snimak na kom Dušan Jovančević, suprug Tanje Savić, u provodu grli i ljubi javnosti nepoznatu plavušu. Odmah su krenule glasine da je našao novu ljubav u Australiji, međutim on tvrdi suprotno.

 – U tome da imam drugu djevojku nema ni trunke istine. Na snimku se nalaze isključivo moji prijatelji. Oženjen sam i vjeran čovjek, a Tanja je moja supruga. Čekam je da dođe ovdje i da konačno budemo zajedno – objasnio je Dušan Jovančević.

Podsjećanja radi, on i Tanja su mjesecima unazad u zategnutom odnosu. I dok Dušan za medije govori da je sve u najboljem redu, Tanja priča baš sve suprotno – otkako joj je suprug, po njenim navodima, ukrao svu ušteđevinu i sinove bez njene saglasnosti u aprilu odveo sinove u Australiju, za njega i njegovu porodicu nema lijepe riječi. Između ostalog, ispričala je da joj u posljednje vrijeme čak i brane da se čuje sa sinovima, da se desi da prođe i po desetak dana bez ijedne informacije o njima, kao i da joj je svekrva zla žena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Expresstabloid/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NINA BADRIĆ SE PREPUSTILA FRIZERU: Napravio čudo od njene kose!

RAZLOG VIŠE ZA POVEĆAN OPREZ: Kada ste posljednji put provjeravali indeks kvaliteta zraka? Ovog jutra, u nekim gradovima u našoj državi vrijednosti nisu nimalo povoljne