in

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU! Andreana Čekić udarila na Radu Manojlović!

Rada Manojlović i Andreana Čekić više nisu u dobrim odnosima!
Kako saznajemo, Andreana ne štedi Radu, pa koristi svaku priliku da je ispljuje kod kolega i menadžera! Kako nam izvor prenosi, njih dve nisu imale direktan sukob, ali je pitanje dana kada će do toga doći!

–Andreana je baš ogorčena na Radu, jer je ona trebalo da snimi pjesmu ‘Svadba’ međutim, ona je ipak završila kod Rade – započinje priču naš izvor i dodaje:

–Andreana se posvađala sa Emirom i Sašom Lazićem koji je napisao pjesmu Svadba i zato je odbila da je snimi u posljednjem trenutku. Kada je Rada prihvatila da snimi duet sa Emirom, Čekićeva je počela da ogovara Radu s kolegama u fazonu kako je sebi dozvolila da skuplja tuđe otpatke, te da je znala da je Andreana odbila tu pjesmu, pa je poslije prihvatila tuđe mrvice misleći da će da nadmaši hit ‘Cipele’. Nikome nije bilo jasno zašto Andreana tako priča i šta je problem što je Rada snimila pjesmu koju je ona odbila. Poenta je izgleda što je Andreani krivo što je uopšte neko snimio tu pjesmu i još više što je ona postala megahit. Nekima je čak rekla kako ne može da vjeruje da Rada fura i dalje fazon seljančice, pa je jednom rekla kako bi bilo dobro da njena koleginica konačno posjeti frizera, a ne da svuda ide čupava… Do Rade su došle sve te priče, ali njoj ne pada na pamet da se prepucava preko medija, već čeka pravu priliku, pa će i te kako da joj odgovori:

–Vrhunac netrpeljivosti je bio kada je Andreana preko novina poručila Radi da treba da se čuva saradnika s kojima je ona u svađi i da joj niko od njih ne misli dobro, kao i da je numera ‘Svadba’ namjerno podmetnuta Radi, jer ona nije željela da je snimi. Pojedine kolege su to shvatile kao da je Čekićka namjerno htjela tom izjavom da ukanali Radu jer je ispalo kako ona snima pjesme koje joj drugi kažu, a one koje sama želi i odabere! Možda bi joj Radmila i odgovorila javno na prozivke, ali neće da raspravlja sa osobom koja u 21. veku tvrdi da je planeta Zemlja ravna ploča i da nije okrugla, kako je Andreana izjavila u Amidži šouu.

(Expresstabloid/svet-skandal)

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rastu u zatvoru provociraju pjesmama Ane Nikolić

Ben Pakulksi’s Mi40 – The Next Big Thing On CB!