in

NOVI DETALJI NJIHOVOG RASKIDA: Ivana Banfić uništila brak Vlatki Pokos?

Slatka-Tajna.Eu

Nakon dužeg niza godina kako je bračna veza atraktivne voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos i 27 godina starijeg Josipa Radeljaka Dikana okončana, ona i dalje nema mira od slova javnih glasila i kuloarskih tračeva.

To je bio i razlog uz zdravstvene nedaće da Vlatka odseli u Kanadu. Željela je psihički mir koji je do tada bio smor, željela je da je svi zaborave. No, žena kojoj je cijeli život uništen i dalje se povlači po društvenim mrežama. A sve je počelo od večere kod Petra Graše na kojoj je Ivana Banfić cijelu noć cvrkutala i šaputala Dikanu na uho. Po dolasku kući izliv ljubomore na malo burniji način iznijela je Vlatka a mjesto odgovora i objašnjenja dobila udarce od Dikana.

Razišli su se 2001. godine ali kako ona kaže, pomirenje koje je poslije uslijedilo bilo je kao zalijepljena staklena čaša kojoj je definitivno „otpalo stopalo“ 2007. čime je obilježen definitivan kraj veze. No, s tim nisu stali tračevi da li iz ljubomore prema njenoj savršenoj figuri, prelijepom izgledu, solidnom glasu i magnetnoj privlačnosti. Odmah može da se zaključi s koje strane „vjetar puše“…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bokserski turnir “Velikani Slavije” otvoren u Banjaluci

ŠTO SE MORA NIJE TEŠKO: Sofija Vergara oduševila brojne obožavaoce