Uhapšen još jedan srpski reper

Slatka-Tajna.Eu

Reper i bivši učesnik jednog srpskog rijalitija Aleksandar Lazić (32), zvani Sale Tru, uhapšen je pošto je policija u njegovom stanu na Novom Beogradu pronašla veliku količinu droge, čija bi vrijednost u uličnoj prodaji dostigla oko milion i po dinara (oko 12.000 evra).

“Pretresom stana koji Lazić koristi nađeno je više od kilogram marihuane u različitim pakovanjima, kao i 871 tableta ekstazija. On se sumnjiči za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga”, rekao je izvor iz istrage, a prenosi Kurir.rs.

Veći dio marihuane je bio u dvije kese, dok je manji dio, oko 300 grama, bio u paketićima, najvjerovatnije spremljenim za prodaju.

“Pronađene su i dvije vagice, kao i 308 paketića sa zelenom biljnom materijom”, dodaje on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izvor Kurira objašnjava da će zaplijenjeni sadržaji u kesama biti poslati na vještačenje kako bi se utvrdilo da li je zaista riječ o narkoticima.

“Cijena tablete ekstazija na ulici se kreće oko 500 dinara, a gram marihuane oko 1.000, pa to znači da bi prodajom droge koja je bila u stanu moglo da se zaradio oko 1,5 miliona dinara”, objašnjava on.

Ovo je drugi reper iz Srbije koji se našao iza rešetaka zbog prodaje droge, pošto je prije manje od nedjelju dana uhapšen Stefan Đurić Rasta.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rasta krizira u zatvoru: Ne može bez droge, advokat čini sve da ga izbavi iza rešeteka!

INDI SKINULA SVE SA SEBE! Pogledajte fotku koja je zapalila instagram!