in

KAMATAŠI BILI ZA VRATOM UROŠU ĆERTIĆU, PA KUPIO PIŠTOLJ?! Zadrugar strahovao da će ga ubiti, porodica sve vrijeme PLAČE?

Slatka-Tajna.Eu

Uroš Ćertić, kaskader i učesnik rijalitija, uhapšen je pre dve nedelje zbog nelegalnog posedovanja oružja i tako se pridružio onim ljudima sa estrade koji su tokom ove godine završili iza rešetaka.

Neregistrovani pištolj koji je kod njega pronađen navodno je kupio kako bi se zaštitio od kamataša, koji su mu navodno već dugo za vratom.

Ćertić je navodno pre nešto manje od dve godine upao u finansijske probleme, zbog kojih se navodno zadužio kod pogrešnih ljudi i na kraju završio u Centralnom zatvoru.

“Uroš je od poznatog gradskog momka koji se kreće po najprestižnijim restoranima i klubovima postao dečko koji nema dinara u džepu. Njegov posao u inostranstvu stao je pre dve godine i tada je prestao luksuzan život kojim je navikao da živi. Neko vreme se tešio da će ta faza proći, ali ga je brzo napustilo strpljenje i počeo je da uzima novac na kamatu. Malo-pomalo, ušao je u kolo iz kojeg nije bilo izlaska. Kamate koje nije mogao da plati su rasle, a prijatelji su prestali da mu pozajmljuju pare kako bi bar malo isplivao iz dugova. S druge strane, oni kod kojih se zaduživao nisu želeli da čekaju i tada je nastao veliki problem”, priča navodno izvor i tvrdi da je Ćertić posle niza pretnji kamataša odlučio da kupi neregistrovan pištolj.

“Iako je na kraju svakog meseca uspevao da zaradi nešto sitno i kamatašima vrati bar neki deo novca, pritiskali su ga jezivim pretnjama. Počeo je da se plaši da će ga napasti ili ubiti, pa je pre nešto manje od godinu dana nelegalno kupio pištolj od jednog lokalnog kriminalca”, navodi navodno izvor i otkriva da je kaskaderova porodica još u šoku zbog hapšenja.

“Uroševa porodica i bliski prijatelji znali su da finansijski ne stoji dobro, ali niko nije ni slutio da je uzimao novac od kamataša, a kamoli da je osećao da mu je život ugrožen. Bili su u šoku kada je javio da je uhapšen i da će provesti mesec dana u Centralnom zatvoru. Dali su sve od sebe da mu pronađu dobrog advokata i zaštite ga od posledica krivičnog dela koje je počinio, ali su vrlo razočarani i već dve nedelje ne prestaju da plaču. Jedina nada im je da će Uroš reći istinu od koga je i zbog čega nabavio oružje i tako izbeći težu kaznu. Otac ga svakodnevno posećuje u zatvoru i nosi mu hranu”, kaže navodno izvor.


.

.

.

.

kurir.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Đokovićeva povreda je teža nego što je predstavlja”

Poznati muzičar u 71. godini šesti put postaje otac sa petom ženom