in

BIJELA TAJNU ČUVAO 3 DECENIJE! Tražio sam Breni da me PRAVO POLJUBI, a onda molio da STANE! Šta je tek uradila na Australijan openu

Slatka-Tajna.Eu

– Pošto Brena nije imala glumačkog iskustva, ja sam joj rekao da sve radim realistično i da nema foliranja i da taj poljubac moramo da uradimo onako kako se to radi. Sećam se da je reditelj Stanko Crnobrnjo vikao: “Stop, stop, Breno lakše malo”. Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila 100 odsto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava – rekao je Dragan Bjelogrlić.

Brenin suprug Slobodan Živojinović prisetio se momenta kada još nije bio u vezi sa pevačicom.

– Sećam se dok sam još bio na početku karijere, da mi se deševalo da sanjam da sam sa Brenom u vezi. Odlazili smo u jedan tada čuveni klub i naš zajednički prijatelj je pokušavao da nas poveže. Tada nisam poznavao mnogo ljudi iz tog miljea sem Bate Živojinovića, koji je bio naš kućni prijatelj – pričao je Boba, dok je Brena otkrila kako je reagovala kada ga je ugledala prvi put.

– Primetila sam ga dok smo snimali jednu scenu sa Gidrom. Ušao je jedan veoma visok i zgodan mladić, ali nisam stigla da se upoznamo. Onda mi je moj drug Perce kroz neki period pokazao srednju stranu novina, gde se on raširio na terenu i tako sam čula za njega- rekla je ona dodajući da je na premijru film u Domu Sindikata sa Batom se pojavio i Boba.

– Polako dođem do njega kroz masu i kao da ga znam ceo život poljubim ga i zagrlim i kažem: “Pa dobro gde si ti bio do sad”, a on kaže: “Tu sam”. Odmah smo se dogovorili da se nas dvoje vidimo nasamo u Novom Sadu. Sećam se tog prvog susreta. Zatrčim se prema njemu i zamišljam kao u filmovima, sad ću da mu skočim u zagrljaj, pa će da me podigne i poljubi. Kad sam mu prišla, skočila sam na njega ali on me nije sadržao i pali smo. Kažem mu: “Pa mislila sam da ćeš da me držiš i vrtiš u krug, da će to za tebe biti lako”, a on mi odgovori: “Idi bre ženo, al’ si teška!”- kaže kroz osmeh Brena.

Tajno smo se viđali u Beogradu na skrivenim lokacijama. Bilo je zaista neverovatno i teško spojiti te dve profesije u tom trenutku, jer smo svako malo oboje bili na drugom kontinetnu. Sećam se, jednom prilikom uzmem kartu u devet uveče i odletim za Cirih iz Nice da se vidimo u jednom hotelu. Usput kupim i šapmanjac i tako sedim i čekam je. Prođe jedan, prođe dva nje nema, a ja došao samo na nekoliko sati ujutru i već moram nazad. Razmišljam da nisam pogrešio hotel, a kako nema telefona pomislim okej, lepo si to odradio sad se lepo vraćaj. Kada eto ti nje na vrata, trči mi u zagrljaj i kaže: “Gde si sunce”. Sećam se da su moji računi za telefon tad bili boga mi jako ozbiljni i visoki- priseća se Boba, koji je zbog Brene išao i za Čikago.

– Posle nastupa idem u garderobu, a tamo me čeka Boba. Kaže on meni: “Srećna ti Nova godina! Znaš šta sam odlučio. Dosta je bilo ili ideš sa mnom ili me nećeš više videti”. Odmah sam mu rekla: Idem s tobom, boli me briga više i za pevanje i za turneje, gde god ti tu i ja”. Svi su tada pomislili da se više neću vratiti. Otišli smo u Australiju zajedno, leteli smo sami u avionu i uživali u našoj ljubavi. Bilo nam je prelepo. Tamo sam bila dve nedelje sa samo jednim malim koferom – priča Brena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nakon nekoliko dana kako se priseća Brena zvao ju je menadžer Raka da je zamoli da dođem jer je dogovorio koncert u Prištini.

– Taj rastanak je bio mnogo emotivan i tad sam shvatio koliko je ona veliki profesionalac- govori Boba. Ubrzo se posle nje i Boba vratio u Jugoslaviju.

– Sećam se da sam se prvi put radovao što sam izgubio meč, odmah sam seo u avion i otišao u Sarajevo kod nje.

– Nas dvoje smo predstavljali simbol Jugoslavije, naša poruka je bila hajde da se volimo i slavili smo ljubav. Ona je sve ono što je sa nama i ostaće do kraja života- istakla je emotivno Brena koja je osim lepote, Bobu osvojila jer je bila odlična domaćica.

– Kad smo krenuli da se zabavljamo, bogme ona je sama razvijala pitu i sve sama pravila. Odmah sam rekao ovo je žena mog života, a ona mi je odgovorila: “Mene majka nije učila da budem pevačica, već da vezem i radim kućne poslove – pričao je Boba.

Njihova svadba nazvana je u to vreme venčanjem veka, a predstavljala je mnogo više od običnog veselja.

– Vodila majku i oca Minhen na svoj koncert, a Boba nam se pridružio. Uživali smo u Oktobar festu i kad smo se vratili u sobe, Boba je rekao odjednom idem kod tvog oca da te zaprosim zvanično – prepičava Brena, a Boba nastavlja:

– Uzeo sam flašu rakije, otišao kod njenog oca i rekao: “Ja bih nešto da vas pitam. Jel može…”, nisam ni završio rečenicu, a on je rekao može! Venčali smo se 7. decembra 91. godine, a ta svadba je dala jednu posebnu emociju i pokazala da prava ljubav sve pobeđuje. To je naša najveća pobeda jer smo uspeli da opstanemo uprkos skroz različitim poslovima i konstatnom razdvojenošću i da to krunišemo brakom. Mi smo jedan tim i tako radimo i živimo svih ovih godina – objasnio je Boba.

Deca Bobe i Brene, Filip, Viktor i Stefan su u dokumentarcu istakli da je ljubav njihovih roditelja bila simbol vremena i jedne države i energije koja danas nedostaje.

– Uz mamu smo naučili šta je ona bila i koliki simbol i ona i danas to pokazuje. Takođe nas je naučila kućnim poslovima, a tata nas je naučio kako da se ponašamo i ophodimo prema ljudima. Generalno smo od njih naučili kako izgleda biti kompaktna celina. Uvek su nas učili da budemo pošteni, vredni i da cenimo sve što imamo. Da se svaki trud isplati i svaki uspeh se zaslužuje, ali da mora da se radi da bi se to održalo – rekla su složna braća.


.

.

.

.

.

.

kurir.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Aromatične bundevice od tijesta – Recept

Đapo uposjeti farmi Spreča na kojoj se gradi bioplinsko postrojenje